Sveiki,, esmu Nezinite, bet ,, palasot Jusu so forumu,, esmu ieguveja,,neatdzisos par ko , bet daudz ko uzzinaju ,, patiesus faktus, kader kadreiz ir tas vai tas,, izradas tikai,,te palasot rodas ne tikai jaunas zinas, bet ari pasa riciba man noteikti sur tur mainisies,, Medniecini paldies,, turpinasu lasit
Tad sanak ka,nevajag nekadu papiru pietiek ar sezonas karti,ka ir ar pieteiksanam un slazdu numuresanam ir kautkas tads?
nu sākumā jāiziet mednieku kursi, tad veiksmīgi jānoliek teorētiskais eksāmens un praktiskais (šaušana), ja tas veiksmīgi izdarīts, tad paša izvēlētajā mežniecībā jāsaņem mednieka apliecība un tur pat var arī nopirkt sezonas karti .. ja ir mednieku klubs, kurā esi biedrs, tad teritorijās, kuras apmedī konkrētais medību klubs vari slazdot ievērojot medību termiņus ... kaut kā tā lielos vilcienos ...
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
19.12.2017. 10:08
Dzintar, tur jau ir tā lieta- ja kolektīvs bebrus medī, tad to kļūst pavisam maz, ja nemedī, tad tie nodara postu.
Brīnos, ka daudzi netiek galā, bet nu laikam tie ir tie, par kuriem Tu raksti.
Kādi jautājumi tādi atbildes ;) :)
nu sākumā jāiziet mednieku kursi, tad veiksmīgi jānoliek teorētiskais eksāmens un praktiskais (šaušana), ja tas veiksmīgi izdarīts, tad paša izvēlētajā mežniecībā jāsaņem mednieka apliecība un tur pat var arī nopirkt sezonas karti .. ja ir mednieku klubs, kurā esi biedrs, tad teritorijās, kuras apmedī konkrētais medību klubs vari slazdot ievērojot medību termiņus ... kaut kā tā lielos vilcienos ...
Jau labu laiku mednieka sezonas karte arī ir atļauja medīšanai ar medību rīkiem.
Brīnos, ka daudzi netiek galā, bet nu laikam tie ir tie, par kuriem Tu raksti.