Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
01.04.2020. 11:21
Un sanak ka sausu vislaik garam?:D
Slēpts
01.04.2020. 13:23
ne garām, bet ne tieši tāpat kā iekriekš :D
Slēpts
01.04.2020. 18:00
Medībās uz šautuves atkārtojamību nav jācer. Būs jāšauj pusguļus no krūma vai no trepes uz neērto pusi, un ko? Kāda tur atkārtojamība, labi ka vispār ieplecot kau kā sanāks.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
30.07.2020. 08:48
Par optikas novietojumu - augstāk vai zemāk, es arī visu laiku domāju, ka jo zemāk jo labāk, līdz brīdim, kad nesāku šaut mačos. Īstenībā tas ir mīts, ka zemāk ir labāk. Jābūt tā, lai ērti ieplecot. Un pie augstāka novietojuma mazāk jākoriģē tālākās distancēs (tas gan vairāk uz pneimatiku attiecas). Vienīgais mīnuss augstākam novietojumam ir tas, ka nākas ļoti augstu celt laides vaidziņu, kas ne vienmēr ir iespējams.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
30.07.2020. 09:44
Ari koriget naksies pa vertikali vairak ja optika augstak,bet tas tā!Ja sauj macos ar zemu optiku būs grutak pielikt neoprena loksni visā stobra garumā,lai miraza netraucē dzivot,pietiks jau ar to,kas uz lauka
Slēpts
30.07.2020. 10:17
medību ierocim optiku liek zemu, jo ir nepieciešams universālums dažādām šaušanas pozīcijām, virzieniem utt. Mačos tev ir viens izpildījums, kur iereguleji un aizmirsi.
Nakamais, jo augstāka optika, jo izteiktāka nobīde trāpījumam, sagāzot ieroci uz sānu ;)
Man ar sportam ir augsti, medībām zemu.
Vēl jau jāsaprot, kapēc liek augstu un ko grib panākt ar to, jo var likt zemu, bet nolaist uz leju amortiņu un iegūt tādu pašu galvas novietojumu ;)
Nakamais, jo augstāka optika, jo izteiktāka nobīde trāpījumam, sagāzot ieroci uz sānu ;)
Man ar sportam ir augsti, medībām zemu.
Vēl jau jāsaprot, kapēc liek augstu un ko grib panākt ar to, jo var likt zemu, bet nolaist uz leju amortiņu un iegūt tādu pašu galvas novietojumu ;)