Pēdējā laikā viss internets slavē ATN X-Sight 4k PRO. Ietakstot šos svešvārdus jūtūbā, var gana daudz info atrast. Arī es pats esmu uzlicis aci uz tādu - cenas un kvalitātes attiecība izskatās gana laba.
Slēpts
28.08.2019. 19:26
Ir visādi ATN nakts tēmekļu modeļi un ir daudz Yukon modeļi. Par kuriem iet runa? Tas ir svarīgi, jo tehnoloģijas šajā jomā strauji attīstās. Svarīgi lai abi būtu puslīdz vienā cenu līmenī, tad var spriest kurš labāks.
Slēpts
26.08.2019. 21:04
Visiem digitālajiem nakts tēmekļiem redzamības attālumu naktī nosaka piegaismotāja jauda un cik kvalitatīvs ir šis piegaismotājs. Piemēram manam nakteniekam oriģinālais piegaismotās velk līdz 150.m. Pieliekot papildus jaudīgāku, izstarotās gaismas kūli vēl koncentrēti pieregulējot, redzamība pilnīgā tumsā jau sasniedz 400-500.m.
Lietoju Pulsaru, ņēmu uz testu ATN. Salīdzinu naktī ar savu Pulsaru, Pulsars, tomēr, ir labāks, pagaidām. ATN naktī bremzē bilde. Mans secinājums bija palikt pie Pulsara.
Nē miesnieka filozofija ir šaut visu pēc kārtas un vēlams teļus, jo tiem medību pamatprodukcija vēl ir mīksta un viegli sagremojama. Ja vēlas kolekcionēt kaulus tad labāk staigāt pakaļ briedim un vākt nomestos ragus, gaļu, kas jau ir sīksta tas bullis mierīgi var paturēt sev līdz nomirst dabīgā nāvē.
Nē miesnieka filozofija ir šaut visu pēc kārtas un vēlams teļus, jo tiem medību pamatprodukcija vēl ir mīksta un viegli sagremojama. Ja vēlas kolekcionēt kaulus tad labāk staigāt pakaļ briedim un vākt nomestos ragus, gaļu, kas jau ir sīksta tas bullis mierīgi var paturēt sev līdz nomirst dabīgā nāvē.
Izklausās pēc miesnieka filozofijas:))