Nu ļoti labs, tikai vēl jāatceras cik daudz prom no centra. Pēc mērķa stiprinājuma caurumiem, izskatās krietni pa labi.
Palikšu pie sava viedokļa, labs ierocis tuvcīņā
Slēpts
04.12.2018. 08:58
bet reāli jau ir kopā. 50m tur pīlnīgi pietiekoši, kombinētais jau nav tiem kas vāverēm acis šauj ārā. Tas tiem, kam patīk 6.2
Vertikālais prīmā un horizontu piegriezīs kā vajag.
Bet kāds darbs jāiegulda lai sasniegtu šādu rezultātu, oriģinālā stobri ir salodēti.
Slēpts
04.12.2018. 11:23
et reāli jau ir kopā. 50m tur pīlnīgi pietiekoši, kombinētais jau nav tiem kas vāverēm acis šauj ārā. Tas tiem, kam patīk 6.2
Bet reāli jau tas horizonts šobrīd NAV piegriezts- un uz 100 metriem 3006 cik centimetri būs pa labi? - 15- 20 ? un cik cm būs zem gludais uz 70 metriem?
ja godīgi- tad savu kombinēto pārdotu uzreiz- ja kāds gribētu pirkt.
Slēpts
04.12.2018. 12:00
a cik tur optiku pagriezt?
Slēpts
04.12.2018. 12:11
a cik tur optiku pagriezt?
Nu ja vīrs gatavojoties tirgot ieroci, to nav izdarījis, varbūt nemaz vairāk arī nevar?
Es jau nu tādu mērķi nebūtu licis klāt.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
04.12.2018. 13:44
Jo talak jasauj jo trakaka bus horizontale,ka man saprotams tad kliku optiku isti nav jegas bazt uz kombinasku tad atkal tam sudam japerk talmers!labakais ir klokis ar labu kalibru labu kliku optiku talmeru viss ko vilkam vel vajag :D!
Šis droši vien ir no tās pašas cilts, kuri raksta "lode lodē".
Palikšu pie sava viedokļa, labs ierocis tuvcīņā
Bet reāli jau tas horizonts šobrīd NAV piegriezts- un uz 100 metriem 3006 cik centimetri būs pa labi? - 15- 20 ? un cik cm būs zem gludais uz 70 metriem?
ja godīgi- tad savu kombinēto pārdotu uzreiz- ja kāds gribētu pirkt.
Nu ja vīrs gatavojoties tirgot ieroci, to nav izdarījis, varbūt nemaz vairāk arī nevar?
Es jau nu tādu mērķi nebūtu licis klāt.