Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Tēma iereibušiem cilvēkiem

Ar medībām saistītās tēmasBrīvie temati

Slēpts
07.03.2019. 21:21
Foruma dalībnieki var iegūt statusu no vērotāja līdz pat GURU. Vajadzētu ieviest statusu "visaplamākais komentētājs". To piešķirt tiem kas piesārņo forumu un neko lietderīgu nepasaka.
Slēpts
07.03.2019. 21:35
O! Mana tēma.
Lūdzu nedariet tā! Ja esat iereibuši- ieejiet jūtūbā, uzlieciet kādu stulbu, vecu, bet mīļu dziesmu uz "repeat", bet nevajag drukāt internetā. Ticiet man- tā būs labāk. Un telefonu arī aizvāciet prom no acīm. Es zinu. Sabiedrība tam nav gatava.
Uztaisiet whatsapā grupu, tjipa "Buhālovi" vai "Man patīk kampt" ja citādi nevar. Ar uzticamiem cilvēkiem un pavisam atklāti.
Guntis
Guntis
Pēdējo reizi manīts 2024-05-02 07:59
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Grobiņa
Medību stāžs: Kopš 2009
07.03.2019. 21:41
Kam tas statuss ir vajadzīgs?
Slēpts
07.03.2019. 21:52
Viesturam capums,!!!
Es jau gribētu aizsākt jaunu tematu- kādeļ mūs kā medniekus uzskata par valsts aizstavjiem,un kad mes tadi esam, tad kad esam 36 vai mez busim labaki 22?
Slēpts
07.03.2019. 21:52
Iespējams, Plotnieka kungam..
Kaspars
Kaspars
Pēdējo reizi manīts 2025-05-09 16:57
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Jēkabpils nov.
Medību stāžs: No 28.09.2006
Aprīkojums: Titan 6 .308 win., MC-21-12
Medību trofejas: 12
07.03.2019. 23:01
kādeļ mūs kā medniekus uzskata par valsts aizstavjiem

Tāpēc ka mēs esam bruņoti, x- stundā pirmos aizsūtīs valdības ārpolitikas s..us izstrēbt, tas ka nav militārās dresūras un izglītības pats vainīgs vienkārši īsāku laiku valstij spēsi būt noderīgs. Kad vēl bija obligātais militārais dienests, ja izvairījies no dienesta medību ieroci neviens nedeva.
Slēpts
07.03.2019. 23:39
Es pilnīgi pielauju, ka savu reizi kādam esmu izbesījis, nevajadzīgi iekarsis, varbūt pat gribējis “iekost”, bet WTF... Tiešām arsevišķi personāži neredz, ka cilvēki vienkārši aiziet no šejienes? Tādi, kuriem tiešām būtu, ko pateikt.Vienkārši nelasa, jo tas līmenis apmēram tāds, kā delfu komentāros. Es arī pa laikam nelasu- no tā dzīvē nekas nemainās. Vispār. Ja vārīties savā sulā ir forši- lai būtu. Bet tad, kad te vairs neviens nenāks, tad arī reklāmas neviens nepasūtīs un aizies skuju taku šis portāls. Un aiziet tādēļ, ka nemāk sevi cienīt un citus cienīt.
Slēpts
08.03.2019. 00:13
Kur ir problēma paņemt litru, tikt galā un nepiesārņot virtuàlo vidi? Vai arī vārds pa vārdam, joks pa jokam un Kiviča un tā otra ne sevišķi gudrā iesildošā cīņa būs “ižiks” pret “toziku”
Slēpts
08.03.2019. 00:37
Valsts aizstāvji-elpojiet dziļi... Lielākā daļa sabiedrības jūs uzskata par Bembiju slepkavām. Bet tas, kas jums seifā ir domāts medībām. Ar to inventāru Priekšrocības būtu 1. Pasaules karā. Tikai munīcijas pietiktu 5minūtēm.
Tāpēc labākā x stundas stratēģija ir pieņemt, ka sen jau būsi miris un priecāties, ja kļūdījies. Vismaz es tā daru.
Ja gribās ko vairāk- var sākt no rītiem skriet.
Slēpts
08.03.2019. 03:12
Nez vai tagad vispār kariņš būs ar ieročiem. Modernās tehnoloģijas, elektronika , internāts un visādas citādas fīčas. pat nepaspēsi stobru no skapja izvilkt ka viss jau būs beidzies.:)))