Sia ieroči sola uz mēn. beigām pievedumu plintēm. Būšot ko izvēlēties.
Slēpts
19.11.2019. 10:29
Hūberta mājas lapā uzgāju skaistu Rossler TITAN 3 ALL-ROUND M14X1, 223Rem. Izskatās tāda feina plintīte. Priekš manām vajadzībām, ceņņiks gan tāds kodīgs, bet par labu mantu naudu nežēloju. Saprotams, par Austrijas kvalitāti jāmaksā vairāk kā par vienkāršu CZ vai Savage. Vai kādam šāds Rosslers ir lietošanā? Padalaties ar info.
Jā, Gint, man arī tā izskatās. Ja pareizi uzrādīts svars un ka arī ir šnellers, tad tas varētu būt viens no labākajiem šī brīža piedāvājumiem ne tikai cenas ziņā.
Jāni P, es iereibis un nezināju ka Rosslerim 15.5 mm tievs un 57.īss stobrs skaitās warmint... ;))
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
19.11.2019. 18:34
Radas ka 61cm un 19 diametrs bet tas gnjau 308!
Slēpts
19.11.2019. 19:18
Šnellerim jau to nospiedienu var regulēt. Mērījis gan neesmu, 1x nedaudz pieregulēju rūpnīcā uzlikto pamata mēlītes nospiedienu un miers. Šnelleri pat neesmu aizticis.
Slēpts
19.11.2019. 19:20
Tas ir - šāvis ar viņu esmu, viss darbojas nedaudz pieskaroties, pārregulējis neesmu.
Slēpts
19.11.2019. 20:48
Manai CZ 550 ,3006 kal ,pat ne ko nesu tur aizticis, regulējis. Kā no rūpnīcas saskrūvēts un veikalā iegādāts, tā arī bliežu. Tik nedaudz stingrāk pieskaroties ,viss notiek. Vot tā gan ir laba fīča. Parastais nospiediens arī viegls, bez gariem gājieniem. Kad jābliež vairāki šāvieni pēc kārtas, bet tas ir ļoti reti, tad protams pirmais ir šnellers un pārējie bez. Diži liela šķirba nav, ar vai bez.
Jāni P, es iereibis un nezināju ka Rosslerim 15.5 mm tievs un 57.īss stobrs skaitās warmint... ;))