Zemnieks cietīs, ka 60 buļi mīcās pa viņa lauku... Un kā vēl. Jo tas ir viņa lauks. Tikai bizness...
Slēpts
09.03.2019. 04:29
Necietīs tas zemnieks, kura hektāram vienreiz mēnesī tas bars pa diogonāli pāries pāri.
Slēpts
09.03.2019. 05:51
Jau duaudzi kolektīvi spiesti ņemt viesmedniekus un tirgot labākās trofejas biezajiem ārzemniekiem, lai nomaksātu renti. Manā kol. ta nav ,mums politika tāda,ka paši maksājam diezgan lielu gadamksu, lai nolocitu lvm un visādiem dāņiem hujevām, kas saņem dotācijas un vēl uzmauc nereālus ciparus par savu platību nomu medību vajadzībām. Pensionāriem ,kas vecāki par 70 ir 50%mazāka maksa. Vienā vārdā cīnamies,bet viss atkarīgs no lvm un lielā mērā no dāņiem ,zviedriem.Mazāk no pašu zemniekiem. Klīst jau baumas visādas.
Jā, man arī. Bet ja to kādreiz pasaka, tad lamā par homofobu. Nelegālie Imigranti arī. Tad lamā par islamofobu.
Bet es neesmu fobs- var taču kaut kas nepatikt?
Visiem šitie liberastiem(kuti nereti vegāni) un kultūrmarksistiem pašiem ir fobija. Mednieki un medības. Kad bija diskusija par tiem 16 gadiem brēca kā aizkauti.
Slēpts
09.03.2019. 16:52
Nekādas tolerances pret cilvēkiem ar citādiem uzskatiem
Slēpts
09.03.2019. 17:21
Nra bija intervija ar arhibīskapu Jāni Vanagu. 1.martā. No turienes:
“vai sieviete lezbiete, atsakoties ielaisties attiecībās ar transsievieti, kura identificējas kā lezbiete, bet kurai ir vīrieša anatomija, izpauž homofobiju, transfobiju vai diskriminējošu ģenitālu preferenci.?” Vai diskriminētas tiktu sievietes vai tranši, ja tranšiem atļautu vai aizliegtu piedalīties sieviešu cīņas sporta sacensībās?
Pesec! Un medniekus vēl mēdz dēvēt par tumsoņām :D
Man kādreiz bija draudzene-veģetāriete. (Ne-true) Citreiz likās, ka smadzenes uzsprāgs dēļ tā absurda.
Bet es neesmu fobs- var taču kaut kas nepatikt?
Visiem šitie liberastiem(kuti nereti vegāni) un kultūrmarksistiem pašiem ir fobija. Mednieki un medības. Kad bija diskusija par tiem 16 gadiem brēca kā aizkauti.
“vai sieviete lezbiete, atsakoties ielaisties attiecībās ar transsievieti, kura identificējas kā lezbiete, bet kurai ir vīrieša anatomija, izpauž homofobiju, transfobiju vai diskriminējošu ģenitālu preferenci.?” Vai diskriminētas tiktu sievietes vai tranši, ja tranšiem atļautu vai aizliegtu piedalīties sieviešu cīņas sporta sacensībās?
Pesec! Un medniekus vēl mēdz dēvēt par tumsoņām :D
Man kādreiz bija draudzene-veģetāriete. (Ne-true) Citreiz likās, ka smadzenes uzsprāgs dēļ tā absurda.