Lasīju jeņķu raudāšanu. Nav man 223, tikvien cik ZS armijas variantu automātā, un vītnes eksī ar kaut kādu iemeslu Savage ar to esmu šāvis. Vienu brīdi gandrīz nopirku, bet tas bija laikos pirms klusinātājiem, pārdomāju, jo bebri netālu no vienas mājas bija jāgana, negribējās šos biedēt.
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
04.03.2020. 20:44
Kapec citiem caulas dzivo 10ciklus ar neck,citiem 3?Daudz kas atkarigs ari no patrontelpas ipatnibam,jo skibaka,jo automata caulu deformes visados veidos un beigas ta paliek lika ka cuska simdalas protams,bet daudzkas atkarigs no caulas materiala un izgatavosanas veida utt!
Aizbrauc uz veikalu, paprasi kādas patronas vajadzīgajā kalibrā no vienas partijas ir vismaz 1000 pieejamas. No tām, kuras ir, ņem pa 5 un uz šautuvi. Kuras labi lido arī ņem. Tikai ņem vismaz 1000, lai pietiek kādam laikam.
Ja runā par 6,5 creedmoor, tad neredzu pārsvaru pār 47. Kaut kādas paralēles ar 6,5x284 var atrast. Ātri parādījās, ātri zuda... Bet tās tikai manas domas.
05.03.2020. 05:43
To ka ebaya atri pazud to es ari maniju!Bet principa tadu var ari izvirpot pec nesautas caulas izmera!
Slēpts
05.03.2020. 20:25
Kas tur būtu labāks, ja šautu ar savu 223rem ar smagākām lodēm, kā standarta 3,6.g? Skatijos, Hūbertā Hornady 223rem BTHP 4,4.g. munīciju tirgo ar atlaidi. Puļa sanāk 0,85.€.
05.03.2020. 21:15
Smagaka ir lenaka jaa,bet atrums tapat ir loti liels,lai svins eksplodetu,un otrs ir ballistiskais koef smagajai lielaks,ka rezutata smaga parsit vieglo lodi atruma liela distance piem 300m hpbt 4.4g atrums ir 680m/s trapijuma bridi ,tas ir labs atrums svina plocka izju driskas un ja zverins mazins izjuk ari vina galina!
Ja runā par 6,5 creedmoor, tad neredzu pārsvaru pār 47. Kaut kādas paralēles ar 6,5x284 var atrast. Ātri parādījās, ātri zuda... Bet tās tikai manas domas.