Dzinēji varēs pārkvalificēties par mednieku lietvežiem,rezultātā katram medniekam būs savs mobīlais pārvietojamais birojs.
Ļoti izsmeļoši satādīta atskaišu-uzskaites metodika,bet nav precizēti sūtāmo attēlu kvalitātes kritēriji,šajā atbildīgajā procesā neprecizitātes un paviršība šķiet nevietā!
Medības kādreiz bija kā atpūta , tagad paliek par apgrūtinājumu !
Medīt pavasarī mēs drīkstam, tātad ja ir postījumi atbildību var prasīt no medniekiem bet tā birokrātija ir tāda ka pavasarī neviena zoss netiks nomedīta kas ir pēc visiem eiropas direktīvas kanoniem.
Jo tālāk , jo trakāk ! Priekš pilna komplekta varēja vēl kādu punktu . Piemēram a) pirms medībām saskaitīt visas zosis b) noteikt to vecumu lidojuma laikā c) noskaidrot no kurienes atlidojušas un elektroniski paziņot visām instancēm !! A , ko tur , vārdu sakot viens sviests . Medības kādreiz bija kā atpūta , tagad paliek par apgrūtinājumu !
Varu ielikt, bet nepatīk komunicēt ar cilvēku, kurš slēpjas...
Slēpts
04.04.2020. 16:35
Māris Jurjāns
Vakardien, 14:11
Runājot par zosu medīšanu/baidīšanu 2020. gada pavasarī, grūti pat izdomāt, kā nosaukt šo procesu...Zemnieks ar kuru noslēgts medību tiesību līgums, man iedeva iepazīties ar zosu medību/baidīšanas dokumentiem, izstudējot šos papīrus, man tik tiešām uzmetās zosāda. Šie lielie postījumu radītāji ir iztaisīti vēl svētāki, nekā "svētās govis Indijā", tagad nesaprotu, kā iziet no situācijas, lai zemnieks neapvainojas un lai nav jānodarbojas ar šo idiotismu.... Varbūt es kaut ko nesaprotu, varbūt kādam ir citas domas, padalaties ar savām domām par šo ierēdņu un zaļo ņirgāšanos...
Nevari ielikt, kādas tad ir darbības noteiktas šajos baidīšanas dokumentos?
Runājot par zosu medīšanu/baidīšanu 2020. gada pavasarī, grūti pat izdomāt, kā nosaukt šo procesu...Zemnieks ar kuru noslēgts medību tiesību līgums, man iedeva iepazīties ar zosu medību/baidīšanas dokumentiem, izstudējot šos papīrus, man tik tiešām uzmetās zosāda. Šie lielie postījumu radītāji ir iztaisīti vēl svētāki, nekā "svētās govis Indijā", tagad nesaprotu, kā iziet no situācijas, lai zemnieks neapvainojas un lai nav jānodarbojas ar šo idiotismu.... Varbūt es kaut ko nesaprotu, varbūt kādam ir citas domas, padalaties ar savām domām par šo ierēdņu un zaļo ņirgāšanos...
Slēpts
25.02.2020. 20:14
Parakstījāties par iniciatīvu?
Slēpts
21.02.2020. 16:00
Pie Liepājas - braucot no Grobiņas, ne dikti daudz bet ganās zosis jau mēnesi vismaz.
Ļoti izsmeļoši satādīta atskaišu-uzskaites metodika,bet nav precizēti sūtāmo attēlu kvalitātes kritēriji,šajā atbildīgajā procesā neprecizitātes un paviršība šķiet nevietā!
Medīt pavasarī mēs drīkstam, tātad ja ir postījumi atbildību var prasīt no medniekiem bet tā birokrātija ir tāda ka pavasarī neviena zoss netiks nomedīta kas ir pēc visiem eiropas direktīvas kanoniem.
Vakardien, 14:11
Nevari ielikt, kādas tad ir darbības noteiktas šajos baidīšanas dokumentos?