Es pats lietoju Winchester SX4 CAMO, teikt, ka esmu vīlies, viennozīmīgi ka nē! Braucu šaut pat šķīvjus, tikai pašam pēc jāsavāc tukšās patronas... Lodes arī iet labi...
It kā ir ielikuši biezākāku konteineru, nekā parastajām dzelzenēm. Varētu skruvēt IC, bet tad atkal manējam baigā izkliede ar pīlenēm.
Pēc 2 gadi šitā tēma paliks ļoti aktuāli.
Slēpts
16.09.2021. 09:47
es laistu no IC, puse ir tākā max priekš dzelža, SXP ar 18,7mm mod(0.5) čoks ir norādīts kā max priekš dzelža, turklāt vēl magnums un liels bumbiņu izmērs.
Īstenībā būtu ļoti pateicīgs, ja kāds padalītos ar kādu numuru dzezenēm un čokiem šauj zosis. Pašam interesē Winchester Drylok BBB magnums, bet neviens nespēj īsti paskaidrot caur kādu maksimums sašaurinājumu drīkst laizst. It kā ir speciāls biezs konteiners un uz pakas rakstīts, ka it kā var ar pusčoku šaut.
Ar Huglu Renova iet labi Zala 32, Winchester brenneke 34g, NSi 34g nosaukumu vairs neatceros, šitās ar pusčoku blīvi 50m iet. Monolīts, Exact, Brenneke camo liela izkliede, bet nemētā. Kaut kad pamēģināšu kaut ko citu no bezsvina, kad būs kur ieskrieties. Man čoki arī bišku plašāki. Pamācībā rakstīts, ka tērauda skrotis drīkst mizot no 0.75(18.06mm) un šis čoks man dzelzs skrotīm dod arī viss labāko blīvumu 35m. Kam ir 18.4mm kanāls, tas laikam drīkst tērauda skrotis mizot maksimums ar pusčoku.
Pēc 2 gadi šitā tēma paliks ļoti aktuāli.