Negatīvs piemērs manā praksē ar pozitīvu iznākumu ir lielākais Latvijas lops 270- 300m. Un jaudas pāru pārēm.
Vairāk gan nemēģināšu to nekad.
Slēpts
28.10.2018. 20:46
''...lielākais Latvijas lops 270 -300m. Un jaudas pāru pārēm. Vairāk gan nemēģināšu to nekad ''
Nesasprotu, kāpēc neatkārtot, ja jauda pār-pārēm un krīt ??? ;)
Slēpts
28.10.2018. 21:11
Man patikās Aivara B. teiktais , tam kam droši vien ''līkas rokas'' un no kalibriem arī ''diez vai ko saprot'' un kurš medī ar 338.kal. nevis 308-to, kuram 300.metru attālumā, jauda atliku likām.
''... man nekrīt viss un nekrīt labi. Man ir ziņkāre un interese, kā tas ir, ka citiem viss un vienmēr krīt, bet man nē. Man labi zināmiem čomiem arī nekrīt labi. A, varbūt vīri tikai mānās un sev spalvas piepucē ar medniekstāstiem...''
Tāpēc Armand, ka ir likumi un noteikumi. Un cenšos pie tiem pieturēties.
Slēpts
29.10.2018. 00:24
Jautājums ir tāds , vai nepieciešams Latvijā dzīvniekus šaut ar lielgabalu , ja to pašu var izdarīt ar 308 win
Šis gan ir loti viegli atbildams jautājums. Varu pajautāt savus tik pat viegli atbildamos, bet drīzāk retoriskos:
-Vai ir nepieciešams dzīvniekus Latvijā šaut ar 308 300 metros?
-Vai ir nepieciešams iet medīt nelimitētos ar 30 patronām azotē? Un kāds ir vēlamais kalibrs?
-Vai to legendāro Edgara lapsu 22lr noplāva kā skābeni? Un vai tā bija likumsakarība?
-No cik džouliem sākas “lielgabals”?
Slēpts
29.10.2018. 00:35
Un humoram:
-Vai Latvijā ir nepieciešams ekskavators, ja to pašu var izdarīt ar lāpstu?
- Kur ,pie velna, paliek trāpījumi 300m mērka kilzonā? (Ne mirkli neapšaubot, ka nepamēginot vini ir likumsakarīgi, atliek tikai uzreizināt izkliedi)
Girt nesi meginajis ar rws doppelkernu saut divserdenu lodem no rws ka krit ar vinam konstruktivi loti laba lode gazt zilonus,bet prakse ziloni ari ar svina pikam krit!
nē nav provēts, cena gandrīz bezsvins, tākā pat netiek izskatīts variants ;) tad laiž ar bezsvinu
Aprīkojums: black salami magnum железобетонный болт
Suņi: 2 vedeveshniki un 3 sauc nemednieks, ceturtais ir chigans
29.10.2018. 12:25
Bet lode ir diezgan sarezgitas konsrukcija salidzinot ar visam parejam!Trapot zveram ada tiek izcirsts ideals rinkis,kas palielina asins caurpludi un nelauj taukaudiem aiztaisit retu,priekseja dala ir miksta un izskist driskas,paliek pakaleja dala(balvanka),kas sastada vairak ka 50% lodes masas un ir cieta ka dupleksa monolits,kas talak dod labu triecienu dzili kermeni!zinu gadijumu kad ar so lodi uz gaidi ar 1savienu nolika 3sivenus,protams ieprieks graudini tika izberti ta lai siventini skaisti nostatos ar saniem viens aizotra!:)
Vairāk gan nemēģināšu to nekad.
Nesasprotu, kāpēc neatkārtot, ja jauda pār-pārēm un krīt ??? ;)
''... man nekrīt viss un nekrīt labi. Man ir ziņkāre un interese, kā tas ir, ka citiem viss un vienmēr krīt, bet man nē. Man labi zināmiem čomiem arī nekrīt labi. A, varbūt vīri tikai mānās un sev spalvas piepucē ar medniekstāstiem...''
Šis gan ir loti viegli atbildams jautājums. Varu pajautāt savus tik pat viegli atbildamos, bet drīzāk retoriskos:
-Vai ir nepieciešams dzīvniekus Latvijā šaut ar 308 300 metros?
-Vai ir nepieciešams iet medīt nelimitētos ar 30 patronām azotē? Un kāds ir vēlamais kalibrs?
-Vai to legendāro Edgara lapsu 22lr noplāva kā skābeni? Un vai tā bija likumsakarība?
-No cik džouliem sākas “lielgabals”?
-Vai Latvijā ir nepieciešams ekskavators, ja to pašu var izdarīt ar lāpstu?
- Kur ,pie velna, paliek trāpījumi 300m mērka kilzonā? (Ne mirkli neapšaubot, ka nepamēginot vini ir likumsakarīgi, atliek tikai uzreizināt izkliedi)
nē nav provēts, cena gandrīz bezsvins, tākā pat netiek izskatīts variants ;) tad laiž ar bezsvinu