Kas tad ir visas "Saiga"'s??? Tas pats vecais, labais AK.
Bet šis nostrādāts ar kārtu vai pat desmit augstāk :)
Klasifikatorā ierocis nav tādēļ, ka tas ir jauns modelis, tātad, Latvijā vēl nav ievests - reiz jau rakstīju, ka tas klasifikators ir absolūti off-line pasākums, kuram jēgas principā nav...nu nevar viens vai divi cilvēki paspēt izsekot līdzi pasaules jaunumiem...
Ņemot vērā, ka rīks principā ir uzlabots AR-308, pats ierocis nav nekas jauns, līdz ar to, domāju, ka ir vērts riskēt un tādu paņemt...
Man ir divi spicie 222 rem, kuru nopiru pašu pirmo sinēnus, stirnas un jaunu briežus var šaut neko lielāku neiesaku. Un jau gadu ir 30-06 Brauniņš pusautomāts. Kuru izmantoju arī dzinējmedībās. ar kalibru līdz 243 nav ietiecami sasteigti šāvieni, šaut skrejošus mērķus (izmantot medībās ar dzinējiem).
Kr4 - kurš vēl bez manis [100%] un Andra Zariņa [???] gribētu [un +/- tuvāko 3-4 mēnešu laikā arī varētu] iegādāties to Remington verķi? Varētu tad mēģināt runāt ar veikalu bīdīt to pasūtījumu...noteikti sanāktu lētāk nekā sūtīt vienu...
..."
Kristaps Rūsa
Pēdējo reizi manīts 2012-11-24 14:02
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Cēsis/Veselava
Medību stāžs: 2007 atļauja no 2010
Aprīkojums: IŽ 58 ma, TOZ 34R, Iž 54
Suņi: Rietumsibīrijas laika
Vakardien, 23:49
Pirmā karabīne (pusautomāts browning bar mk2) ar kalibru 243 win, kā jūs domājat?"
...es domāju,ka neko nesaprotu...,-kāpēc ir jāpērk pirmais (attiecīgi pagaidām vienīgais) vītņustobrs kalibrā ,ar kuru nevar likumpaklausīgā veidā medīt lielos pārnadžus.,:) .brauns kā brends?,- ok. pusautomāts kā pirmais ierocis?,- nu ,ja ļoti gribās ,tad jāpērk ,vienīgi visu laiku jābūt saasinātai uzmanībai uz drošību lietošanā. jāatcerās,ka pēc šāviena ierocis ir pielādēts,arī patronu ielādēšana un izlādēšana ir pinķerīgāka salīdzinoši ar garenslīdošā aizslēga karabīni.
Izlasīju 3 lapas , palika acis raibas,pēc sestdienas medībām,medības bija labas! Un tagad ,ja kādu interesē,243win lietoju četrus gadus,šāvu ar Lapua Naturalis ,problēmu kā tādu nebija,kā met tā ir,bet kad LIELAIS briedis negribēja krist,tad sāku domāt,un neba jau tiem likumu pieņēmējiem nav taisnība par džouliem. Finālā lietoju 308win ar 11g. Lapua naturalis,nu tagad gan neviens neapsver aizmukšanu. Šaujiet garām! 7x64 mans sapņu kalibrs , bet tad nav plinte,tad naudu citur vajag vairāk, tad vēl kaut kas ,bet lai Jums veicas !
Bet šis nostrādāts ar kārtu vai pat desmit augstāk :)
Klasifikatorā ierocis nav tādēļ, ka tas ir jauns modelis, tātad, Latvijā vēl nav ievests - reiz jau rakstīju, ka tas klasifikators ir absolūti off-line pasākums, kuram jēgas principā nav...nu nevar viens vai divi cilvēki paspēt izsekot līdzi pasaules jaunumiem...
Ņemot vērā, ka rīks principā ir uzlabots AR-308, pats ierocis nav nekas jauns, līdz ar to, domāju, ka ir vērts riskēt un tādu paņemt...
Un par to stobra resursu cien. D Cīrule mani nepārliecināja ...
Nez, pašam liela doma par 270WSM.
Kristaps Rūsa
Pēdējo reizi manīts 2012-11-24 14:02
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Cēsis/Veselava
Medību stāžs: 2007 atļauja no 2010
Aprīkojums: IŽ 58 ma, TOZ 34R, Iž 54
Suņi: Rietumsibīrijas laika
Vakardien, 23:49
Pirmā karabīne (pusautomāts browning bar mk2) ar kalibru 243 win, kā jūs domājat?"
...es domāju,ka neko nesaprotu...,-kāpēc ir jāpērk pirmais (attiecīgi pagaidām vienīgais) vītņustobrs kalibrā ,ar kuru nevar likumpaklausīgā veidā medīt lielos pārnadžus.,:) .brauns kā brends?,- ok. pusautomāts kā pirmais ierocis?,- nu ,ja ļoti gribās ,tad jāpērk ,vienīgi visu laiku jābūt saasinātai uzmanībai uz drošību lietošanā. jāatcerās,ka pēc šāviena ierocis ir pielādēts,arī patronu ielādēšana un izlādēšana ir pinķerīgāka salīdzinoši ar garenslīdošā aizslēga karabīni.