Kā mani uzjautrina šī naidīgi noskaņosto mednieku mēles trīšana! Nu nav jau nekā labāka kā aplikt kādu( Izsakos maigi).
Visvienkāršākais veids kā atšūties no lietām ko pats nevari paveikt ir iestāstīt otram , ka tas ir slikti. Cepuri nost mana tēva priekšā- medniekam ar 40 gadu stāžu un kurš joprojām rajonā mazgā jaunos šaušanas sacensībās 70 gadu vecumā, bet manu loku viņš atvilkt nevar.Ko nevar pacelt - nevar nest. Lai nu karabīneri paliek pie savām karabīnēm un klusē mutautiņā. Patiesībā visa šī trīšanās ir balstīta uz attieksmi un godprātību. Un tārpu zupā mums netrūkst.
Slēpts
07.10.2010. 22:54
kas tev liedz paņemt gludo un pielīst tam zvēram tikpat tuvu? vismaz sūdiga trapijuma gadījumā dzīvnieks nokritīs daudz ātrāk. Vai arī tie kas netiek pie plintes, lai varētu medīt, izdomā visādus iemeslus, lai tiktu uz mežu ar loku?
Dabīga ir cilvēka tieksme ar kaut ko izcelties. Viens krāso zaļus matus, otrs iever riņķi degunā.
Modernie mežoņi grib tēlot indiāņus. Viņiem vajadzētu medīt ar paštaisītiem lokiem un nakšņot mežā zem eglītes,
citādi tāda ākstīšanās vien iznāk. Arī no sporta tur nav ne smakas - sporta sacīkstēs abi pretinieki piedalās brīvprātīgi.
Tas mūsdienās jau ir sadomazohisms - sadisms pret lopiņiem, mazohisms pret medniekiem.
Sportisti nodarbojas ar paintbolu.
Nedod Dievs, ka zemniekiem nāks modē kaut cūkas ar sarūsējušiem kabatas nažiem. Tur arī vajadzīga liela meistarība.:::)))
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
11.10.2010. 15:19
Cienijamais Jani Akmentin! Atgadinu ka sis ir mednieku forums, tas nozime ka nogalinasanas (jusu izpratne),vai medibu metozu (musu izpratne) metodes apspriesana ir musu foruma sastavdala! Jusu gadijuma ieteikt apmeklet kadu no vegetariesu forumiem, vai ari Ultra zalo forumus(tadu ir daudz variet nesaubities). Mums ludzu atstajiet musu sauro laucinu... apsolu Jusu lapas ar savu viedokli nebazties..
P.S. Izdzesot Jusu komentu es centos tikai pasargat Jusu maigas austinas (vai actinas) no saniknotu "pleseju" (kas mes mednieki principa esam) rekonas!!! :)))
izlasot visu ir skaidrs ka lielakoties seit ir veca kaluma mednieki kuriem par jaunakajam tehnologijam sakara ar loku vai arbaletu ir maz informacijas par to veiktspeju.loks varetu but nepienemams medibam del saveja bet arbalets (profesionals un paredzets medibam ar attiecigajiem uzgaliem un temekli) ir pielidzinams karabinei.par to pat var pastrideties kurs labaks.nu nav vairs robina huda laiki un tehnologijas.
Moderni ir likt zvēram noasiņot. Nogalēt uzreiz ir nenormāla atpalicība. Es saprotu apsēstību un pats labprāt pavelkos uzšaut no visa, kas šauj, bet nu neraksti huiņu. Kas tur ir pielīdzināms karabīnei? Tēmeklis...ok. Kas vēl? Uzgaļi, kas sašķērē cauruma vietu vairāk vai mazāk? Labs termins - veiktspēja. Kāda starpība, ka tā bulta iziet cauri zvēram ar lielāku vai mazāku ātrumu? Tik un tā no lodes hidrošoka tur nav ne smakas.
Neesmu nekāda īpaša kaluma mednieks, bet nu apgaismo mūs. Kur ir tā fiška, izņemot adrenalīnu un treniņu iet pa asinspēdu?
Tikai normāli, bez "Pats duraks!" :)
Visvienkāršākais veids kā atšūties no lietām ko pats nevari paveikt ir iestāstīt otram , ka tas ir slikti. Cepuri nost mana tēva priekšā- medniekam ar 40 gadu stāžu un kurš joprojām rajonā mazgā jaunos šaušanas sacensībās 70 gadu vecumā, bet manu loku viņš atvilkt nevar.Ko nevar pacelt - nevar nest. Lai nu karabīneri paliek pie savām karabīnēm un klusē mutautiņā. Patiesībā visa šī trīšanās ir balstīta uz attieksmi un godprātību. Un tārpu zupā mums netrūkst.
Modernie mežoņi grib tēlot indiāņus. Viņiem vajadzētu medīt ar paštaisītiem lokiem un nakšņot mežā zem eglītes,
citādi tāda ākstīšanās vien iznāk. Arī no sporta tur nav ne smakas - sporta sacīkstēs abi pretinieki piedalās brīvprātīgi.
Tas mūsdienās jau ir sadomazohisms - sadisms pret lopiņiem, mazohisms pret medniekiem.
Sportisti nodarbojas ar paintbolu.
Nedod Dievs, ka zemniekiem nāks modē kaut cūkas ar sarūsējušiem kabatas nažiem. Tur arī vajadzīga liela meistarība.:::)))
P.S. Izdzesot Jusu komentu es centos tikai pasargat Jusu maigas austinas (vai actinas) no saniknotu "pleseju" (kas mes mednieki principa esam) rekonas!!! :)))
Neesmu nekāda īpaša kaluma mednieks, bet nu apgaismo mūs. Kur ir tā fiška, izņemot adrenalīnu un treniņu iet pa asinspēdu?
Tikai normāli, bez "Pats duraks!" :)