IZ-27 var pirkt, kartigs darba dzelzis,vienigi no 20 plintem viena iet kaut cik labi, tapee pirms pirkshanas jaizmegina, piem ka to dara Ieročos Talsos.
Ja godīgi izlem pats.
Ja nu gadījumā ir iespēja dabūt vecā "kaluma" ieročus (ražotus līdz PSRS sabrukumam, nu respektīvi līdz 80-to gadu vidum, tad noteikti IŽ-u, jo ar TOZ-u var paveikties, bet var arī nepaveikties. Ja nepaveiksies tad ar mehānismu būs čakars. Jaunajiem TOZ-iem par mehānismu nezinu.
Kādu laiciņu atpakaļ pa krievijas kanālu ORT redzēju raidījumu par krievijas ieročiem un munīciju, kur bija tikšanās ar lielākajiem ieroču tirgotājiem (Koļčuga, Oxotnik un vēl divi) un daži pārstāvji no ražotāju puses.
Viennozīmīgi par labākajiem ieročiem tika atzīti IŽ (Baikal) un vītņstobra munīcija Barnaul. Un visi to arī atbalstija!
Bet katram sava kleita vienmēr mīļāka!!! - runājot par ieroča lietotājiem!
es tikai pateicu kas man ir un ko domaaju jo citi tak par sauer un citiem stobriem arii raksta..... man divi pazinnas paneema jaunus iz 27em. sauj kriit gan piiles gan buki.... pats arii gribeeju iz bet man ietieca toz esot ilgaaks muuzs...
nu benelli diezvai es pirkšu par to es esmu pārliecināts. bet zini gribās jau vienmēr pa lētāko bet to labāko. bet visvairak es tiecos uz iž. pirmkārt labas atsauksmes otrkārt laba cena.
ja nemaldos tad par 120 modeļa iž bisi es zvanīju uz talsiem cena manliekas bija kautkur ap 300 ls. a tā ir taisnība ka pēdējie iž modeļi nāk ar rūpnīcas brāķi stobriem. uz 50m starpība paliela esot
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
11.08.2008. 15:37
Manupraat gludajam ir jaabuut paarlauzhamam :)
nu vienkaarshi taapeec, ka bisei taadai ir klasiski jaabuut ... atceros, kad savaa laikaa arii ar draugu domaajaam, ko pirkt automaatu vai lauzhamo ... uhhh ... ko tikai mees nesadomaajaamies ... reaalu un neapstriidamu argumentu par labu vienam vai otram vienkaarshi nav :(
tad arii palikaam pie taa, ka jaapeerk ir paarlauzhamaa ... jo taa vienkaarshi ir klasika!
Cik vispaar naudas esi nodomaajis izteereet? varbuut tie koleegju ieteikumi par benelli utt ir viekaarshi lieki, jo esi gatavs nolikt piemeeram tikai 350ls un viss ...
BTW! jaunajaa MMD Lija piedaavaa atlaides uz Berettaam uzraadot reklaamu 10% :))))))))) Prieksh Lijas nedzirdeets daasnums :))))
Ja nu gadījumā ir iespēja dabūt vecā "kaluma" ieročus (ražotus līdz PSRS sabrukumam, nu respektīvi līdz 80-to gadu vidum, tad noteikti IŽ-u, jo ar TOZ-u var paveikties, bet var arī nepaveikties. Ja nepaveiksies tad ar mehānismu būs čakars. Jaunajiem TOZ-iem par mehānismu nezinu.
Viennozīmīgi par labākajiem ieročiem tika atzīti IŽ (Baikal) un vītņstobra munīcija Barnaul. Un visi to arī atbalstija!
Bet katram sava kleita vienmēr mīļāka!!! - runājot par ieroča lietotājiem!
ja nemaldos tad par 120 modeļa iž bisi es zvanīju uz talsiem cena manliekas bija kautkur ap 300 ls. a tā ir taisnība ka pēdējie iž modeļi nāk ar rūpnīcas brāķi stobriem. uz 50m starpība paliela esot
nu vienkaarshi taapeec, ka bisei taadai ir klasiski jaabuut ... atceros, kad savaa laikaa arii ar draugu domaajaam, ko pirkt automaatu vai lauzhamo ... uhhh ... ko tikai mees nesadomaajaamies ... reaalu un neapstriidamu argumentu par labu vienam vai otram vienkaarshi nav :(
tad arii palikaam pie taa, ka jaapeerk ir paarlauzhamaa ... jo taa vienkaarshi ir klasika!
Cik vispaar naudas esi nodomaajis izteereet? varbuut tie koleegju ieteikumi par benelli utt ir viekaarshi lieki, jo esi gatavs nolikt piemeeram tikai 350ls un viss ...
BTW! jaunajaa MMD Lija piedaavaa atlaides uz Berettaam uzraadot reklaamu 10% :))))))))) Prieksh Lijas nedzirdeets daasnums :))))