kolēgam ir nesen nopirkts 308. kalibra Veprj pusautomāts. 150 metros ar barnaulenēm lodes mētā visai pamatīgi, ap pārdesmit centimetru. Interesanti, ka ekspansīvās viņam ejot labāk nekā pilnapvalka lodes. Viens buciņš pie 100 m esot gan nogāzies kā laksts.
Slēpts
12.08.2008. 15:37
Izmantoju 308 ekspansīvās bukiem. Krīt kā nopļauts. Esmu šāvis ar šo patronu arī meža cūku, iešauts bija desmitniekā, bet dabūju meklēt mežā kādus metrus 70. Par precizitāti nesūdzos.
Nu tuliit brauksu pameeginaat pats so muniiciju,par rezultaatiem pateiksu veeleek! Tik kas to zin cik draudziiga taa lode ir stobram un kaa diez peec saaviena izskataas stobrs-cik netiirs vai tiirs, jo ar ceheneem saujot man tiiriisanai jaavelta loti maz laika!?
Kungi-esmu patiikami paarsteigts-BARNAUL divas saavienu seerijas-katra pa trim lodeem ierakstiijaas 3 kvadraatcentimetros, ierocis BROWNING BAR 30-06.Nu skeptiki ko teiksiet??;))
P.S. Bar ir pusautomaats!
Ar IŽ 18 223Rem izšāvis esmu kādas 50gab pilnapvalka mētā vairāk kā šķistošās. No krievu munīcijas atzīstu WOLF krietni precīzākas par barnaulas, un visi kam ir šauts ir atrasti vai nu uz vietas vai 100m robežā.
Slēpts
13.08.2008. 10:58
Sveicinati! Par barnaulas municiju nevaru neko sliktu teikt, 7.62-54r apvalku lodes serija no trim savieniem uz 115m var dabut viena stura minute ar tigr, pusaovelku ka kuru reizi, bisci vairak izmeta.Principa mani si municija apmierin.
Man tikkai 30/06 meistars izmerija ar mikrometru vitni un pieteica lai ar krievu municiju nedomaju saut... Krievu lodei prieks mana stobra diametrs ir par lielu lodei sanak valceties un var sajaat vitni!
P.S. Bar ir pusautomaats!