Jaunam medniekam sākumā jāšauj ar vītņoto. Vītņotā māca tēmēt, gludā māca netēmēt. No vītņotās uz gludo pāriet viegli, otrādi grūti. Ar vītņoto arī savainoto dzīvnieku būs mazāk - vai nu garām vai zemē. Visi kalibri no 6-9 labi. Ja negribi šaut Olimpiādē, stobra pecizitātei nav nozīmes, visi viņi ir daudz precīzāki par tavu roku. Galvenais ir laide. Izmeklē visērtāko. Skaties lai pēc optikas uzkikšanas zods skartu laidi bez mutes atvēršanas. Pērc tik dārgu cik vien vari atļauties ar domu ka visam mūžam.
Būs no sērijas, ka " neesmu lasījis...", bet nez, kaut kā piesardzīgs esmu...atvāžamais ierocis ir viena lieta, bet pusautomāts...es arī domāju par p/a, bet tas būs vai nu Brownings vai Remingtons...un pagaidām visas simpātijas - PHOENIX CAMO 12/89.
It kā jau koka ir tīkamāka.
Bet man patīk plastmasa :) Protams, salā ar kailām rokām plastmasa var nelikties mīļa, bet tas ir salīdzinošs sīkums :))
Jo plastmasa nekad neuzsūc mitrumu, kamēr koks mazliet staigā, lai cik arī saeļļota laide nebūtu.
Remington jau pats ieročus netirgo. Tā cena Remington mājas lapā ir ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena (MSRP), kurai ir informatīvs raksturs. Savukārt pārdevējs var uzlikt cenu pēc saviem ieskatiem, arī mazāku, kā viņam liekas izdevīgāk.
Protams, ka koka laidi var uzlikt, bet tas 100-120 Ls maksās kā minimums, atkarībā no tā, kādu meistaru laides griezēju te atradīsi. dabiski, var arī internātā meklēt, pats neesmu skatījies.
Hmm... Nevaru saprast vienu lietu. Kāpēc Remington mājas lapā ieroči ir dārgāki, salīdzinot ar dnrsports tirgotajiem Remingtoniem?
Itkā viens modelis, bet cenas krietni atšķiras! (Runājot par 770)
+ Ja izņem vajdzīgos papīrus Valsts Policijā, tad ir iespēja ieroci arī pasūtīt no US?
Bet man patīk plastmasa :) Protams, salā ar kailām rokām plastmasa var nelikties mīļa, bet tas ir salīdzinošs sīkums :))
Jo plastmasa nekad neuzsūc mitrumu, kamēr koks mazliet staigā, lai cik arī saeļļota laide nebūtu.
Protams, ka koka laidi var uzlikt, bet tas 100-120 Ls maksās kā minimums, atkarībā no tā, kādu meistaru laides griezēju te atradīsi. dabiski, var arī internātā meklēt, pats neesmu skatījies.
Itkā viens modelis, bet cenas krietni atšķiras! (Runājot par 770)
+ Ja izņem vajdzīgos papīrus Valsts Policijā, tad ir iespēja ieroci arī pasūtīt no US?