ventury ventury- komentaariem nav ne vainas, vienkaarshi lasi uzmaniigaak ! Sheit tika uzskaitiiti vismaz triis no veikaliem, ja ir pa maz , tad zvani 1188.
http://www.ss.lv/msg/lv/hobbie...
ja nu noder..
P.S. Lūdzu, izstāstiet, kādas atļaujas un kur ir jāizņem lai medītu ar slazdiem? medn. apliecība man ir, kam vēl jābūt?
Smiltenes medību veikalā ir rāminieki,tel,64774740.Šodien,pats tur biju.
Slēpts
03.02.2009. 22:48
aivis p
P.S. Lūdzu, izstāstiet, kādas atļaujas un kur ir jāizņem lai medītu ar slazdiem? medn. apliecība man ir, kam vēl jābūt?
Mežniecībā jāsaņem sezonas atļauja medīšanai ar medību rīkiem,licenze uz bebriem,piesaki medības un uz priekšu:)
vot vairs neatceros, bet kaut kur redzeju, vai kādā grāmatā, vai te kaut kādā linkā, bija forši sazīmēts vai sabildēts par raminieku slazdu izlikšanu (bebriem), varbūt kāds zina, kur tada lieta meklējama???
J.R.
Paldies. Jābrien būs uz mežniecību..
Sanāk, ka vienīgā atšķirība ir sezonas atļaujas dabūšana.. viss pārējais kā jau ierasts.. Nu protams atšķirība būs arī rezultātos sākumā, kamēr sapratīs, kā tā lieta jādara.. :)
ja nu noder..
Mežniecībā jāsaņem sezonas atļauja medīšanai ar medību rīkiem,licenze uz bebriem,piesaki medības un uz priekšu:)
Paldies. Jābrien būs uz mežniecību..
Sanāk, ka vienīgā atšķirība ir sezonas atļaujas dabūšana.. viss pārējais kā jau ierasts.. Nu protams atšķirība būs arī rezultātos sākumā, kamēr sapratīs, kā tā lieta jādara.. :)