Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
11.04.2015. 20:45
Norma Oryx 11,7 bija tas pats. Bukam 100m un divas reizes nomēzu ar "jauno" paciņu. Aizbraucu uz šautuvi un izšauju trīs gab no laides maciņa (pēdējās no iepriekšējās paciņas). Viss štokos. Aizbraucu ar tālmēru mērīt notikuma vietu ~110m. Sāku sevi raustīt, ka galīgs lohs. Jau braucu uz PM jaunu optiku lūkot, bet izštukoju paņemt Oryx 10,7 paciņu un uzreiz piešaut. Viss štokos. Un tikai, kad pēc laba laika salasīju tukšās čaulas, lai liktu glabāties (neizsapņots sapnis ir lādēšana), pamanīju, ka "jaunajām" kapsele ir sudraba krāsā, atšķirībā no visa iepriekš izšautā maisa. PM pateica, ka tādas jānes atpakaļ un it kā maina..
laikam jāuzprasa man kkas - cz 550 american 3006 piesauta ar s&b hpc 11.7g, aizbraucu uz sautuvi ar s&b spce 9.7g un visi trāpijumi apm 100 m uz plkst 10-11 un kādus 10cm augšā - pats luni laižu vai vaina varbūt kur citur?
es to bildi jau skatījos bet skaidrība netiku ....
jo man visu savienu grupa gūlās uz tiem plkst 10-11 un uz augšu :D no atbalsta
izdarīju attiecīgu korekciju - tēmēju 10 cm zemāk un uz plkst 4-5 - trāpījums 10niekā un tas no rokas...
tgd netieku skaidrībā kur vaina - pašā, ieroci/optika vai atbalstā utt...
es nepiešāvu ieroci - vnk pēc dzinējmedību sezonas aizbraucu izsaut "vecās" patronas lai varu iepirkt jaunas un redzot kur visas trāpā pēdējo paņēmu un izšāvu no rokas,tā teikt aiz dusmām, pirms tam visas bija no atbalsta ...
Slēpts
12.04.2015. 09:54
piesauta ar s&b hpc 11.7g, aizbraucu uz sautuvi ar s&b spce 9.7g
jo man visu savienu grupa gūlās uz tiem plkst 10-11 un uz augšu :D no atbalsta
izdarīju attiecīgu korekciju - tēmēju 10 cm zemāk un uz plkst 4-5 - trāpījums 10niekā un tas no rokas...
tgd netieku skaidrībā kur vaina - pašā, ieroci/optika vai atbalstā utt...
par ko satraukums? manuprāt tā tam bija arī jābūt