Aprīkojums: Finn classic (12/12)(12/7x65), CZ 512(22WMR)
04.09.2008. 15:27
Šodien pa ceļam no Rīgas iebraucu izreklamētajā Puravu muižā un jutos vīlies. Vienīgais kas atbilst patiesībai, ka tur ir plašs, bet ko tas līdz ka ir pāris desmit ieroču un neliels stends ar optiku, munīcijas plaukti ļoti plaši, bet izvēle niecīga, ekipējumu vispār neredzēju!! Nesaprotu vai ir jēga dziļā nomalē uztaisīt veikalu ar tik niecīgu piedāvājumu. Šis veikals ne tuvu nestāv līdzi veikaliem Talsos un Dobelē, pat Lijā Jelgavā ir daudz augstāks līmenis, un cenas, tās ieraugot mati ceļas stāvus, praktiskidivas reizes dārgāk!! Tur var braukt ja gribi redzēt plašumus, lūk tādas manas domas.
Imant, cilvēks jūtas vīlies, visā! Tas ir nopietns iemesls jaunai tēmai :)))
Es, piemēram, jūtos vīlies, ka Purnavu (nevis Puravu) muižas veikals ir ne tajā pusē Daugavai un nav man pa ceļam! Un vēl es jūtos vīlies, ka mani neuzaicināja uz veikala atklāšanu un es neredzēju šo svētku salūtu! Tas veikals man jau nepatīk! :)
nu , dala taisnibas Andrim ir, ceresim ka tas veikals ir pavisam jauns un gan jau darbs pieslipesies:)neko ipasu tur nepamaniju ieroci kaa ieroci , tikai varbut dazi bleiseri aptaustami , nu veikals kaa veikals ir redzeti labaki , ne vizuala zinaa , bet precu klaastaa, GAN JAU DZEKIEM AIZIES:)))
Es, piemēram, jūtos vīlies, ka Purnavu (nevis Puravu) muižas veikals ir ne tajā pusē Daugavai un nav man pa ceļam! Un vēl es jūtos vīlies, ka mani neuzaicināja uz veikala atklāšanu un es neredzēju šo svētku salūtu! Tas veikals man jau nepatīk! :)
... jas jaa ... itsevishkji patreizeejajaa ekonomiskajaa situaacijaa :)))