Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
17.09.2008. 14:59
Imants, shis buus labs arii liidz 200m, vieniigi 400gr stobraa karaasies :)
Tad veel piepluso iesleegshanas probleemu (xenon lampinja meedz nepalaisties ar pirmo spiedienu) ....
Es domaaju, ka ja jau likt kjiegjeli stobra galaa, tad labaak to pashu 900 vai 1000 cree diozhnieku.
Korpuss ir tieshi taads pats. Es esmu personiigi saliidzinaajis mineeto xenonu ar 900 lumenu SSC7 diozhnieku.
Abi labi, xenonam koncentreetaaks stars drusku un miglaa dzeltenaakaa gaisma bishku gaishaaka.
diodes savukaart vari visu nakti spiidinaat un beterijas nebuus dead.
Kaapeec gan nelikt uz stobra ? Ja starp kronshteinu un stobru ievieto gumijas starpliku , stobrs shaaviena briidii var briivi vibreet, un taa nezuud precizitaate. Palabojiet , ja es kljuudos.
Lukturis ir laba lieta. Bet tikai uz gludā.
Ja nu patiesi gribas uz spicā, tad jāmēģina piekabināt pie pastobres nevis uz optikas vai - pasarg Die's! - ne uz stobra.
Kaut esmu iegādājies medību lukturi karabīnie, jau kā 1,5 gadi to neizmantoju, jo nav bijis nepieciešamības. Bet pašam ir Krievijas ražots lukturis kura cena ir 105 LVL caur dīleri, bet veikalā viņš maksā kaut kur 140 LVL. Stars sit apmēram uz 180 m, pilnīgi pietiekami. Es pat pagaidām bez optikas medos, jo nav tik bijis liela nepieciešamība.
Tad veel piepluso iesleegshanas probleemu (xenon lampinja meedz nepalaisties ar pirmo spiedienu) ....
Es domaaju, ka ja jau likt kjiegjeli stobra galaa, tad labaak to pashu 900 vai 1000 cree diozhnieku.
Korpuss ir tieshi taads pats. Es esmu personiigi saliidzinaajis mineeto xenonu ar 900 lumenu SSC7 diozhnieku.
Abi labi, xenonam koncentreetaaks stars drusku un miglaa dzeltenaakaa gaisma bishku gaishaaka.
diodes savukaart vari visu nakti spiidinaat un beterijas nebuus dead.
Ja nu patiesi gribas uz spicā, tad jāmēģina piekabināt pie pastobres nevis uz optikas vai - pasarg Die's! - ne uz stobra.
Padalies ar noslepumu, kas tas par lukturi tev ir? Razhotaajs? Modelis?