Smieties jau var, bet tā tiešām ir nopietna problēma. Pats arī pagaišogad paziņam dīķi vienu bebru izcelu. Noliku
lamatas dīķa krasta, kur šis lida no diķa arā baroties. Rezultāts jau pirmajā nakti.
Lamatas redzēju gan Talsos, gan Jelgava, tie ir tie veikali kurus es apmeklēju, par pārējiem nezinu.
Draugi mīļie, kur var nopirkt to slazdus? Es visā šajā diskusijā tikai redzēju kāda ražojuma slazdi ir. Turklāt visi stāsta par dambja nojaukšanu. Man nav dambis, ir piemājas dīķis, kur krastā bebrs ir izracis savu alu. Nekādu kanālu nav, vienkārši ir caurums krastā. Šis jau man ir otrai dīķis, pirmo bebri pilnībā aizraka un vienīgai glābiņš bija viņus ar ekskavatoru vienkārši izrakt ārā. KUR NOPIRKT SLAZDU? Es gribu to riebekli dabūt prom. P.S. Pirmajā bebru uzlidojumā pirms pieciem gadiem, es uzaicināju medniekus (jo es tāds neesmu) apkarot bebrus. Viņi atbrauca, piedzērās līdz samaņas zudumam un nodedzināja pirti. Tādējādi nezinu, kas ir lielāks ļaunums - bebri, kas iznīcina dīķi, vai mednieki, kuri iznīcina mantu. KUR NOPIRKT SLAZDU? Lūdzu...
es bebriem izmantoju 223rem. Galva nesauju ka jau mintes lai nesabojatu trofeju. Pagaidam visi ir palikusi virs udens, jo ekspansiva lode iedzen ieksa gaisu bunkura un vins nevar ienirt un praktiski momentali mirst nemokoties. Jo nu nakti novertet vinu ir pagruti un diena jau loti reti vini lien ara, ja nu vienigi tadas vietas kur maz tramditi. Es stavu uzpludinajuma mala kur ersmu pacirtis krumionus vai jau dabigi ir klajaka vietas, protams labak ir no tornisa.
lamatas dīķa krasta, kur šis lida no diķa arā baroties. Rezultāts jau pirmajā nakti.
Lamatas redzēju gan Talsos, gan Jelgava, tie ir tie veikali kurus es apmeklēju, par pārējiem nezinu.