nepareizi! savu ieroci nedrīkst nodot citam medniekam! neko nedod ja viņam ir tāda kategorija. otram medniekam ir jābūt tieši tā ieroča lietošanas atļaujai.
uz mana vārda ir 2 plintes. man ir glabāšanas atļauja. par cik sievai ir cita pieraksta vieta, viņai pieraksta vietā jābūt seifam kaut arī tur nedzīvo. tāpec viņa policijā nokārtoja LIETOŠANAS atļauju tieši uz šīm 2ām plintēm!
Es saprotu , ka VMD nenosaka ierochu aprites likumu, bet jaunaa parauga mediibu paarskati atljauj ierocha nodoshanu citai personai, ja tai ir attieciigaa atljauja. Viiri, paliidziet tikt skaidriibaa !!
ieroci dot driikst,tikai tad, ja draugam ir attieciigas kategorijas ierocha atljauja, pats esi mediibaas un esi veicis attieciigu ierakstu mediibu paarskataa(atskaitee) par ierocha nodoshanu- pienjemshanu. Apmeeram taa.
nesen izgaju kursus žēlka nav grāmatas pie rokas... tas bija kādreiz ka tā varēja tagad nedrīkst.... tas nekas ka tev ir atļauja nēsat 12 vai 16 kalibru ja šis ierocis nav uz tevi pieregistrets medīt tu ar viņu nedrīksti..... ja nav savas plintes atliek vien par dzinēju skRIET....
Ieroci dot driikst,tikai tad, ja draugam ir attieciigas kategorijas ierocha atljauja, pats esi mediibaas un esi veicis attieciigu ierakstu mediibu paarskataa(atskaitee) par ierocha nodoshanu- pienjemshanu. Apmeeram taa.
bet ja man ir vītniņieka iegādādes atļauja , kas derīga man liekas 3 mēnešus, bet vel neesmu nopircis-tai laikā es varu no viņa ņemt spico un sēdēt viškā ,un viņš sež citā viškā(ar savu otru spico)
uz mana vārda ir 2 plintes. man ir glabāšanas atļauja. par cik sievai ir cita pieraksta vieta, viņai pieraksta vietā jābūt seifam kaut arī tur nedzīvo. tāpec viņa policijā nokārtoja LIETOŠANAS atļauju tieši uz šīm 2ām plintēm!
pareizi
Nesteidzies, lēnām padomā, un pats atbildēsi uz jautājumuu:)))