Mēs gan nevienu no saviem suņiem ne ar varu ne viltu neesam mācījuši putnu medībām, mums tātad ir vienkārši ļoti paveicies, jo abiem ir augsti attīstīti medību instinkti un strādātprieks:)
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
07.09.2010. 14:09
Vēl jāsaka, ka Ukraiņu forumā izlasīju tādu lietu, ka viņiem ir ļoti dārgas licenzes uz pārnadžiem, es gan nemācēju pārskaitīt grivnas latos, bet tur bija runa, ka stirnas licenzi sametās un pirka padsmit vīri, daudzi bija rakstījuši, ka uz cūkām reti varot atļauties iet, jo esot ļoti dārgs prieks. Bet putnu medības ir pieejamas visiem. Laikam tas arī ir viens no iemesliem, jo mēs te esam izlepuši ar dižmedījumiem
Suņi: veimāras putnu suņi ARGAS un Amber Rain Carski Trakt (1. 2. pakāpes diplomi darba pārbaudēs)
Medību trofejas: 7
13.09.2010. 14:23
lasu tēmu un brīnos. kā tad mednieki nezina, ka viena no labākajām universālajām šķirnēm ir Veimāras putnu suns? Latvijā tādu nav daudz un aktīvu medneiku starp tiem ir vēl mazāk, bet suņi ir vienkārši lielski. mums ir gadu jauns puika un tagad domājam, kur un kā mācīt. rodas jautājums, kur Latvijā ir lauka medības? irbes, šnepes?... pīlēs jau arī var iet, bet jāsāk ar lauka medībām un pārbaudījumiem. šīs šķirnes suņi, starp citu, ir labi arī pēdu dzīšanā un dzinējmedībās http://www.weimaraners.lv/weim...
Suņi: veimāras putnu suņi ARGAS un Amber Rain Carski Trakt (1. 2. pakāpes diplomi darba pārbaudēs)
Medību trofejas: 7
30.10.2013. 15:57
netīšām atradu šo savu postu, meklējot info par ieročiem :D pašai smiekli. ja jārunā par DD un kurčiem, tad es teiktu, ka Drathārs ir piemērotāks mūsu platuma grādiem un darbam ar ūdensputnu niedrēs un krūmos. bet veimāriešus smagi jāmāca. tagad man ir jau divi... pārbaudes izietas, bet rezultāts nebūt nav tāds, kā vēlētos. turpināšu trenēt, bet domāju arī par kādu reālu mednieku, proti, no mednieku līnijām. iespējams tas būs kaut kas eksotisks, piem., Slovāku rupjās spalvas putnusuns, bet var būt tieši DD
Jā, drāti un kurci arī ir pieskaitāmi pie universālajiem suņiem, tieši tāpēc LV šīs šķirnes ir vispopulārākās no visiem putnu suņiem :)
http://www.weimaraners.lv/weim...