Valdi nosit mani, bet tie žīdi 25% atlaidi mūžam neiedos. Mēs arī bijām Dānijā un vairākos viņu mednieku lielveikalos pētījām plintes un taujājām pēc atlaidēm, pirmkārt liels viņu izbrīns bija tad, kad mēs tikkai skatāmies un nepērkam, bet jau taujājam par atlaidēm un kad mēs bijām pārāk uzstājīgi, tad gan tika norādīti atsevišķi modeļi kuriem varot iedot atlaidi kādus 5%, jo tie esot vecie modeļi kā arī lietotajiem varāk par 7% nesolija, jo redz tie tak ir gana labi un tas nekas ka lietoti.
Pērnvasar izlēmu pirkt jaunu skrošu bisi.Berettu Lija solīja varbūt pēc pusgada atvest.... Tā kā gribu pirms pirkšanas aptaustīt, aizbraucām uz Dāniju - bode lielāka par kolhoza siena šķūni, plintes sastutētas gar visām sienām, ņem kuru gribi un pēti cik patīk.Vienīgi drošībai visām patrontelpās korķi sabāzti, lai gluži nesāk šaut. Kad stundu biju cilājis, pienāca bodnieks un apvaicājās ko tad kungi vēlās. Uzzinājis, ka pircēji no Latvijas, piesolīja 25% atlaidi. Vajadzētu mūsu tirgoņus uz turieni pieredzes apmaiņā aizsūtīt....
Liakam nenoveicās, jo tad kad biju Hubertā tur nebija ko skatīties. Kaudze ar Titāniem un pāris Manliheri, kas mani galīgi neinteresēja. Tā,ka velti nobraukājos. Laikam vajadzēja pirms tam pazvanīt, bet visi te tā slavēja Hubertu, ka neiedomājos.
Zommeram, cepuri nost, ļoti liela ieroču izvēle. Atkal iedeva atlaidi pērkot stobru. Paldies.
Šodien bijām Hubertā un gribu teikt- nu viens feins veikals.Aprunājas izrāda gan ieročus,gan optikas,gan visu pārējo.Rezultātā mans un mana kompaljona maki patukšjās tā neko.Bet galvenais mājās braucot ar čomu runājām,ka bija vērts braukt 250km no Saldus,lai normāli izvēlētos un iegādātos ieroci.Vareja par jebkuru ieroci vitrīnā pajautāt, aptaustīt piemest pie pleca. Nu vienu vārdu sakot - prieks.Paldies Gatim un visam Huberta veikala kolektīvam.
Varēja Zommers vismaz interneta veikalā salikt stobrus ar bildēm un parametriem, ja jau "dzīvajā" nekas nav redzams ... :( Nesaprotu - kā var pārdot stroķi, kurš noslēpts seifā? Medību ierocis nav AK-47, kurus tirgo vagoniem bez skatīšanās, jo tāpat visi vienādi.
Zommeram, cepuri nost, ļoti liela ieroču izvēle. Atkal iedeva atlaidi pērkot stobru. Paldies.
Visu perku tiesi tur!!!!]°