Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
26.11.2007. 16:31
Nu, man nekad nav gadījies sastapties ar situāciju, ka nedotu rokās ieroci, kuru es vēlos iegādāties, ne jau pieminētajā Zommerā ne Jaunbērziņa bodē (Talsos gan) ne arī Hiksā...
Pirms mēneša Jelgavas Lijā, pārdevējs padeva visu kam vien parādīju ar pirkstu, lai gan neko netaisījos pirkt:)
Ir dzirdēts , ka arī Liepājā Jaunbērziņa bodē nedod ieroci apčamdīt kamēr nav iegādes atļauja. Tā ka iespējams ka ir tādi noteikumi vai norādes no atļauju sistēmas dienesta puses.
Kolēģis esot parādījis mednieku apliecību un ieroču atļauju, bet viņam teica, ka bez ieroču iegādes atļaujas stobru rokās nedos.
Nez, varbūt tam ir kāda loģika pamatā, bet personīgi man patīk vispirms visu apskatīt, apčamdīt un kads skaidrs, ko es gribu, tad iet pakaļ ieroču iegādes atļaujai un tad pa taisno pirkt.
Ko nozīmē normāls pircējs????
Jautājums - vai Zommers ir labs veikals, ja reiz nedod apskatīties! Vai, ja uzskata, ka nemedniekam nedrīkst dot, tad prasi, vai ir mednieks, vai ir atļauja!
Biju Zommerā patronas pistolei pirkt, plaukti tukši, neviena ieroča. Patronu kastes saliktas, bet nevienas nav uz vietas. Aiz letes meitene (smuka gan), bet saka, ka neko nedrīkst pārdot un neko nezin, tikai par apģērbu! Sagaidīju pārdevēju, bet tas saka, ka tādu patronu, kā man vajag nav!
Bet par Liju prieks!
2 Juris?
Vai paradiji ieroca apliecibu vai ka savadak liki saprast ka esi normals pircejs? Jo es zommera esmu aptaustijis un apcamdijis visus ierocus kurus biju velejies redzet.
Slēpts
23.11.2007. 14:03
Pagājušonedēļ biju iegriezies LIJĀ iepirkt munīciju. Ak mūžš cik pārsteigts biju, kad mani sagaidīja jauna pārdevēja, visu parādīja, izstāstīja un galvenais - LAIPNI! Beigās nopirku ne tikai munīciju, bet arī visādus tīrāmos smāķus un pričendāļus (jo nebiju spiests makten ātri skriet no veikala ārā).
Vispār jau man LIJA patīk - sortiments ir ļoti labs (ieroči, munīcija un piederumi). Nekur nevarēju atrast vienas no savām iemīļotākajām medību patronām no S&B, ko pirms vairākiem gadiem biju nopircis Liepājas Jaunbērziņā - LIJĀ atradu. Par cenām īsti nemāku spriest, jo parasti neatceros, kas kur cik maksāja.
Kolēģis šonedēļ iegāja zommerā - gribēja "pamētāt" benelli argo , lai redzētu kā krīt plecā un pārdevējs ieroci parādīja , bet rokās paturēt un pamētāt nedeva. Tā ka, ja kāds grib pirms pirkšanas paturēt rokās ieroci, ir jāmeklē cita bode. Protams klients, pēc tādas attieksmes, pazaudēts uz visiem laikiem.
Sākšu ar "Lija". Šitas atrodas man vistuvāk, bet eju tur nelabprāt un tikai ja točna zinu ko gribu pirkt. Ja pētu vitrīnas visu laiku uztraucos katik nepaprasa - palīdzēt nevajag? až zosene uzmetas! vienreiz arī dzirdēju tekstu tipa kā par to ķieģeli, parlaimi ne ar mani, kaukāds džeks tipa NE TO pajautāja. Blin ja tur pastāv un paklausās, man liekas pēctam šausmenei scenāriju bez problēmām var uzrakstīt. Sortiments OK, cenas sevišķi optikai un gredzeniem ogogooo, būtu labs veikals ja pārdevējas ieliktu būrī un muti viņām aizbāztu.
Talsos "Ieroči" , patīk attieksme, pazvanu, bez problēmām nosauc visas pieejamās interesējošā kalibra patronas.
Sortiments OK, visādi sīkumi un fīčas par normālu cenu, patronas nedaudz dārgākas. Kad pirku stobru atlaidi neiedeva :( , nu i vells a viņu :)
"Zommers" , otrajā stāvā pie ieročiem normāls džeks, nedaudz rubī fišku, aprunāties var. kad pirku stobru iedeva atlaidi kkr ap 25Ls, vais īsti neatceros. Lapua patronas pa normālu cenu, xz varbūt kkr i lētāk. Lupatas neesu skatījies.
"Hiks", šad tad ieskrienu palūrēt kas jauns, piemest kādu jaunu stroķi pie pleca. cenas stobriem - gut, patronām ogogoo. attieksme OK.
"Vinārs", pērku patronas gludajam un kapseles vītnei. Vecenes zb, savādāk veikals kā jau veikals.
Tie tad arī ir tie kurus apmeklēju visbiežāk. Sanāks laiks aplaimošu HUbertu a savu vizīti :)
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
10.11.2007. 21:14
Esmu pircis stroķi Talsos - atlaidi iedeva, tā teikt naudu benzīnam, jo braucu no Jelgavas. Strālniekā A pirkti 2 ieroči, abiem esmu saņēmis atlaides. HIKSā pirku stroķi - arī nelielu atlaidi iedeva. Vienkārši vajag pajautāt.
Pirms mēneša Jelgavas Lijā, pārdevējs padeva visu kam vien parādīju ar pirkstu, lai gan neko netaisījos pirkt:)
Nez, varbūt tam ir kāda loģika pamatā, bet personīgi man patīk vispirms visu apskatīt, apčamdīt un kads skaidrs, ko es gribu, tad iet pakaļ ieroču iegādes atļaujai un tad pa taisno pirkt.
Jautājums - vai Zommers ir labs veikals, ja reiz nedod apskatīties! Vai, ja uzskata, ka nemedniekam nedrīkst dot, tad prasi, vai ir mednieks, vai ir atļauja!
Biju Zommerā patronas pistolei pirkt, plaukti tukši, neviena ieroča. Patronu kastes saliktas, bet nevienas nav uz vietas. Aiz letes meitene (smuka gan), bet saka, ka neko nedrīkst pārdot un neko nezin, tikai par apģērbu! Sagaidīju pārdevēju, bet tas saka, ka tādu patronu, kā man vajag nav!
Bet par Liju prieks!
Vai paradiji ieroca apliecibu vai ka savadak liki saprast ka esi normals pircejs? Jo es zommera esmu aptaustijis un apcamdijis visus ierocus kurus biju velejies redzet.
Vispār jau man LIJA patīk - sortiments ir ļoti labs (ieroči, munīcija un piederumi). Nekur nevarēju atrast vienas no savām iemīļotākajām medību patronām no S&B, ko pirms vairākiem gadiem biju nopircis Liepājas Jaunbērziņā - LIJĀ atradu. Par cenām īsti nemāku spriest, jo parasti neatceros, kas kur cik maksāja.
Talsos "Ieroči" , patīk attieksme, pazvanu, bez problēmām nosauc visas pieejamās interesējošā kalibra patronas.
Sortiments OK, visādi sīkumi un fīčas par normālu cenu, patronas nedaudz dārgākas. Kad pirku stobru atlaidi neiedeva :( , nu i vells a viņu :)
"Zommers" , otrajā stāvā pie ieročiem normāls džeks, nedaudz rubī fišku, aprunāties var. kad pirku stobru iedeva atlaidi kkr ap 25Ls, vais īsti neatceros. Lapua patronas pa normālu cenu, xz varbūt kkr i lētāk. Lupatas neesu skatījies.
"Hiks", šad tad ieskrienu palūrēt kas jauns, piemest kādu jaunu stroķi pie pleca. cenas stobriem - gut, patronām ogogoo. attieksme OK.
"Vinārs", pērku patronas gludajam un kapseles vītnei. Vecenes zb, savādāk veikals kā jau veikals.
Tie tad arī ir tie kurus apmeklēju visbiežāk. Sanāks laiks aplaimošu HUbertu a savu vizīti :)