Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Veikali Latvijā - gods un negods!

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 91 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 23.12.2020. 19:35
Ar medībām saistītās tēmasMedību veikali

Aldis
Pēdējo reizi manīts 2009-04-05 12:48
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
03.11.2007. 22:04
To Jānim Ģ. Nesapratu tavu komentāru par Huberta atlaidēm?
Vai veikalam izsludinātas kautkādas atlaides?
Bet vispār man liekas ka šiem viss ir vislētāk Latvijā.
Agrāk domāju ka Zommerā ir sajukuši prātā, tad tagad zinu ka Shevalier - Azūr centrā točna ar prātiņu nedraudzējas!
Valdis
Valdis
Pēdējo reizi manīts 2022-11-25 16:00
03.11.2007. 20:54
Par Zommer veikalu varu pateikt tikai to sliktāko. Jo tur nestrādā neviens priekš klienta.Es gribēju iegādāties ieroci , bet man pateica ka jābruc nākamā nedēļā , jo ieroči ir ieslēkti seifā un pārdevējam nau tiesības to atslēgt.Ko lai es saku, varbūt viņiem sākt tirgot lietotās drēbes, tām varbūt nevajag atļaujas.
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2019-03-03 23:21
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
31.10.2007. 16:54
Dzirdēju labu ziņu no Jēkabpils - Hubertā beidzot (!) ir iespējams tikt pie atlaidēm!:)
Andris
Pēdējo reizi manīts 2010-04-06 10:01
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: no 1992g.
Aprīkojums: Sako 75;Browning Fusion Evolve;Iž-12;Iž-27.Bebru lamatas.
Suņi: pagaidām nav
31.10.2007. 12:30
Lija:Pirku savu karabīni un optiku.Atieksme pret klientu bija ļoti laba,bet ir bijušas rezes,kad nevērīga,bet pārsvarā apmierinoša.
Zommers:kopš ieroču stenda pārkārtošanas,retu reizi var tikt pie ieroču apskates.Apģērbi dārgi,lai gan ir ari lētais gals.
Jaunbērziņa veikals:varu teikt,vienmēr laipni gaidīti,zinoši pārdevēji,labas cenas,gan ieročiem,gan patronām.
Jēkabpils Huberts:Laipni pārdevēji,zinōši.Patīkamas cenas,gan ieročiem,gan patronas.Arī apģērbi normālās cenās.Viens mīnus,tālu no Jelgavas.
Ivo
Ivo
Pēdējo reizi manīts 2022-12-09 19:52
Lietotāja statuss: Lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava, Rīga
Medību stāžs: kopš 1988
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
25.10.2007. 20:06
Patiesībā ir jau arī tas pats, vairs īsti neatceros bet ir tā, ka vienu apzīmējumu lieto krievijā, otru pārējā pasulē, vai kaut kā tā.
Indulis
Pēdējo reizi manīts 2007-10-25 17:06
Lietotāja statuss: Vērotājs
25.10.2007. 16:45
Iepirkties mūsu veikalos var būt dzīvībai bīstami. Man Stabu ielā teica ka 7.62x53 ir tas pats kas 7.62x54
Arnis
Arnis
Pēdējo reizi manīts 2012-12-05 20:21
17.10.2007. 17:06
Mans veikalu tops:
Talsu Ieroči - labs sortiments un cenas patronām, zinošs un ladzīgs pardevējs, esmu pircis ieroci, ok.
Jēkabpils Huberts - labs sortiments ieročiem un munīcijai - pozitīvi, laba bode, arī ierocis nopirkts. Liekas, ka viņi Lapua velk iekšā.
Jelgavas Lija - vienreiz uzrāvos uz nikno tanti pirm 2 gadiem, tagad normāla attieksme pret klientu ja daudz nerunā - nopirku ieroci un optisko tēmekli, bet piešaujot Skultē kopā ar meistaru atklājām, ka iespejams optika(nav lētākais gals) nebija īsti jauna(iepakojums arī īsti neatbilda), tas neesot pirmo reizi. Bet tas bija pirms 1.5 gada, varbūt nav taisnība. Sortiments gan tur OK.
Vinārs - Labs sortiments, galvenais normālas cenas. Ja neņem galvā dāmas, nekāda vaina.
Regro - vairāk izmantoju kā šautuvi, attieksme laba.
Strēlniekā pirku patronas - normāli, tur tas "lūdzu kungs, paldies kungs :)
Zommers - laikam pārdzīvo krīzi - drēbju bode.
Dupleks strādā savam priekam, bieži ciet, nav pārdevēja, sortiments izņemot pašbrūvētās - nekāds.
Par Hiks, piekrītu Ivo raksturojuma otrajai daļai par nezinīšiem, kad kaut ko pirkt, obligāti jāpārbauda citos veikalos, cenas var atšķirties par 30%.
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2014-02-11 12:32
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Mālpils
Medību stāžs: 10
17.10.2007. 11:24
Paldies, Ivo!
Patiešām, kātus sūta tikai ar dārgo pastu, kas maksā trīs reizes vairāk kā pats kāts. Tomēr, ja ir uzgaļi, ieej Vinārā, tur ir tādas kā pārejas. Pasties, varbūt derēs. Uz Ziemassvētkiem iespējams būs pāris kāti. Ziņošu!
Ivo
Ivo
Pēdējo reizi manīts 2022-12-09 19:52
Atrašanās vieta: Jelgava, Rīga
Medību stāžs: kopš 1988
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
14.10.2007. 23:20
Sveiciens! Skatos, te pamzām vācas tā pati kompānijas, kas senāk tusēja iekš medibas.lv :) Liels paldies Andim par rakstiem iekš MMD! Labs bija par ieroča kopšanu. Centos sekot Tavam padomam un iegādāties tīrīšanas pričendāļus iekš Cabelām, diemžēl izrādījās ka slauķa kātu ar parasto pastu nesūta, tādēļ tā arī savā pasūtījumā neiekļāvu, savukārt uzgaļiem ir tādas vītnes, kas mūsu kātiem neder, pie tam katram kalibram savādāka :(
Par veikaliem - kā jau visi Jelgavnieki parasti pērkos Lijā, jāsaka ka pēdējā laikā ar attieksmi nav bijušas problēmas, bet es jau arī īpaši kašķi nemeklēju. Priecē ieroču izvēle, kas ir tiešām laba.
Vinārs nepatīk, bet ir lietas, kas nav dabonamas citur.
Strēlniekā-A esmu iegādājies 2 ieročus, serviss ir OK. Pārdevējs tiešām ir diezgan nezinošs, bet ar saimnieku ir vērts parunāt. patronas dārgas :(.
MIESC (VEF šautuve) - var iepirkt DUPO patronas, it kā labas, bet pēc tam kad pašaudījos ar viņām šutuvē, atklājās ka manam ierocim viņas nepatīk - mētā lodi. Daugavpils PAMenes gāja kudi labāk.
HIKS - normāla bode ar labu servisu, ir pirkts ierocis pie viņiem, tiesa gan ir dzirdētas baumas, ka pārdevējs mēdzot vienam otram nezinītim kaut ko lētu nopārdot pa neadekvātu cenu.
Zommers - var pirkt patronas, piemēram Lapua (.223 Rem) patronas tur bija pietiekami labā cenā. Apģērbi - sorry, pa tādu cenu man nevajag.
Jurčiks
Jurčiks
Pēdējo reizi manīts 2010-01-18 08:15
05.10.2007. 10:18
PIRCĒJAM lATVIJĀ IR JĀBŪT ĻOOOOTI IZGLĪTOTAM, LAI SPĒTU NOPIRKT SEV VĒLAMO UN PIE REIZES VĒL IZGLĪTOT PĀRDEVĒJUS.
Var jau viņus saprast, algas noteikti ne īpaši, pašiem bieži vien interese tik par to, ko vakarā vīram un bērniem liks galdā, tur arī rezultāts. Jaunbērziņa firma jau tīri neko, ja....pie letes trāpās pats saimnieks:))