...lai ko nomedītu Geko ir labs ,pat ļoti labs. lai nomedīto apēstu Geko ir slikts,ļoti,ļoti slikts .Geko lode izšķīst svina šļakatās ar ko ir pilna gaļa plašā zonā ap trāpījuma vietu. šeit kā pretargumentu uzreiz vajag izslēgt faktu-ka,lūk ,agrāk turpat visu medīja ar svina lodēm .jā tikai bises svina lodei pie attiecīgā ātruma medījumā palika varbūt daža noskrāpēta svina skrandiņa,tā pati uz,vai pie kauliem. man's personīgi nava svina garšvielu fans.,:)
Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
12.11.2014. 20:53
Artemīda un Huberts diemžēl neizdevīgs pasākums, ceļš "noēdīs" gana daudz, jo reti braucu uz to pusi. Zommers var atsūkāt "līko", tur es attieksmes dēļ neiepērkos gadus 6-7. Aizskriešu uz Daugavgrīvas ielu pie "ieročiem", ja reiz viņi tirgo. Padies! Jā bēdīgi ar to "strēlnieku", man bija ļoti parocīgs veikals, 50m un viss notiek, tagadiņ jānēsājas pa pasauli! :)
Es ar savai 7*64 ņemu GECO EKSPRES HUBERTĀ ,šauju uz gaides medībām vietās kur jāveic tālais šāviens no aukstā stobra ,jo otrs šāviens ar šo munīciju vairs nav tik precīzs tais distancēs.
Man arī GECO patika. Bet tā kā neatradu citu tirgotaju tad pārgāju uz NORMU 9,7. Bet kā jau te speci saka : pašam ir jāstājās attiecībās ar patronu un tad būs labi rezultāti. Drīz laikam būs arī jākaļ savs stobrs, ja gribēs kaut kur trāpīt :}.
Zinu, ka Artemīdā bija.