Man mūža nepietiktu, lai visu, pamēģinātu. Un es arī negribu.
Bet es esmu mēģinājis labus...
Četras smēķu paciņas, viena lēta pudele, sešas viduvējas patronas vai divi mazie tjubiki ar Loctite.
Jāliek kontragaika vai jāšplintē, jo tad reāla ekonomija sanāk!
Visi zin, cik maksā fotons. Izlasi manu iepriekšējo komentāru vēlreiz- parēķini procentuāli un lai Tev labi krīt...
Man tādi kronšteini stāv uz 308 win jau gadu, esmu ņēmis nost un licis atpakaļ trāpījuma vieta nemainās. Vienīgi jāfiksē uzgrieznīši ar vītnes fiksatoru. Sliktākā gadī jumā var izlīdzēt kundzes nagu laka. Arī uz Jukona Fotona tāds uzlikts jocitādi līdz acīj to nedabūt. Viss ir normāli, normāls trīsganieks 24.00 zemē gan. Attālums apm. 70m, tēmeju kaklā un tur arī trāpīts. Ja pats neesi mēģinājis tad nav ko komentēt. Ne visiem ir tie tūkstoši pieejami, sevišķi tiem kas mūžu norukājuši un saņem tagad valsts bada maizīti
Nu beidz Uldi! Tie paši kas ebay, te veikalos pa trīskāršu un pat lielāku cenu. Ātri noņemamos neesmu mēģinājis, bet parastie pa 12-16 zaļajiem izturēs pat lielgabalu! Tas pats ar weaver sliedēm. Varbūt mūsu tālšāvējiem nederēs, jo tur tiek rēķinātas milimetra desmitdaļas. UN loģiski, ja plinte pa divām štukām, optika pa divām štukām, tad likt kronšteinu pat12 zaļajiem, tas būtu zapadlo.
''16 un 20 eiriki ātri noņemamie.''
??? 20 eiriki??? un vēl ātri noņemamie?!
Nopērc, uzliec, provē dabūt no šķūņa pļavā, tad raksti nākošo postu,
bļin neiet, - bet visus sūdus noraksti gan uz munīciju, gan uz stobru, gan vēju, gan uz HVZ uz ko,
tikai ne uz superajiem kronšteiniem ;-))))
Nu uz gaisenes varbūt.
Rīgā, Meža ielā, pretī baznīcai, tās ēkas pagrabā ir šautuve un veikals.
Šodien biju iegājis- viņiem bija vesela kaste ar visādiem šitiem kronšteiniem. Man bija tieši tāds pats jautājums. Un teica, ka vēlams ieroci ņemt līdzi, lai kaut ko sameklētu.
Vecām bisēm pastobres arī var dabūt.
Bet es esmu mēģinājis labus...
Četras smēķu paciņas, viena lēta pudele, sešas viduvējas patronas vai divi mazie tjubiki ar Loctite.
Jāliek kontragaika vai jāšplintē, jo tad reāla ekonomija sanāk!
Visi zin, cik maksā fotons. Izlasi manu iepriekšējo komentāru vēlreiz- parēķini procentuāli un lai Tev labi krīt...
Un tā būtu nevis taupība, bet skopums.
Vissliktāk skopulis izturas pats pret sevi.
??? 20 eiriki??? un vēl ātri noņemamie?!
Nopērc, uzliec, provē dabūt no šķūņa pļavā, tad raksti nākošo postu,
bļin neiet, - bet visus sūdus noraksti gan uz munīciju, gan uz stobru, gan vēju, gan uz HVZ uz ko,
tikai ne uz superajiem kronšteiniem ;-))))
Nu uz gaisenes varbūt.
Šodien biju iegājis- viņiem bija vesela kaste ar visādiem šitiem kronšteiniem. Man bija tieši tāds pats jautājums. Un teica, ka vēlams ieroci ņemt līdzi, lai kaut ko sameklētu.
Vecām bisēm pastobres arī var dabūt.