Klau, cilvēki, Jūs debīli paliekat, ka katru nedēļu jaunu tēmu par bebriem taisat?
;(((
Vislabāk jau bebrs lien slazdā, ja kā ēsma ir hemoroīdu svecītes!
Nu Tu tiksi apsmiets,noriets un nolmāts.
bebriem nevajag ēsmu. slazdu liek zem ūdens kur viņi staigā. vai krastmalā kur redzams viņi lien ārā vai nojaucot dambi un gaidot kad nāks labot iekāpj slazdā.
vai arii laba vieta ir caurtekaas kur tie lien cauri!! tik protams jaaprot pareizi ielikt!
un ja liec krastaa lamatas tad labi buutu ja lamatas sasmeereetu ar jau kaada ieprieks nomediita bebra dziedzeriem! tad tie nez kaapeec lien labaak! jau sen paarbaudiita metode!!
Nu nezinu kā ir ar lamatu likšanu krastā... Es tomēr esmu pret. Brālim Latvijas dzinējs iekrita tādās lamatās. Viņem netālu no mājas ir upīte un suns vienā jaukā aprīļa dienā kārtējo reizi bij pārvarējis to "milzīgo barjēru" (pārlecis pār žogu) un devies apgaitā. Un tā kā viņa teritorijā ietilpst arī upīte, tad nu arī tā ir jāapseko. Un viens malacis bija krastā uzstellējis lamatas ("uzlabotas" rāmju lamatas ar piemetinātiem metāla pīķiem- kad cērt ciet, ,lai bebrs netiek ārā) un suns iebāza galvu- par laimi lamatas bija aizcirtušā tā ka kaklā tā tieši netrāpija, bet mazliet tālāk saspieda+2 pīķi iedūrās. Suns tur nogulēja visu dienu, kad pecpusdienā kāds cilvēks "itkā izgājis pastaigāties" bija atradis lamatas ar suni. Un tā kā kungam bija līdzi kundze, tad viņa piezanīja pa telefonu, kas bija redzams uz kaklasiksnas. Suns kādu nedēļu nogulēja jelgavā slimnīcā un beigās atlaba. Bet nu tāds praktisks piemērs- kas var notikt, ja liek lamatas uz zemes.
Pag Arni neklausies visos tajos iepriekšējos komentāros viņi tikai grib, lai tev neveicas klausies ko es tev teikšu. Bebram par ēsmu vislabāk ir izmantot kādu iesmakušu zivi ar novilktu ādu, reizēm es pats izmantoju arī bebra izbāzeni par mānekli šie nāk skatīties uz savu cilts brāli un kā likts ir slazdā iekša vislabāk šī metode darbojas riesta laikā slazds, protams, jānovieto blakus ēsmai iepriekš ieziežot ar to pašu smirdošo zivi - lai cilvēka smaku nejūt, tas īsumā viss un jā vēl kas veikalos ir nopērkamas bebru svilpes tās riesta laikā izmantojot kopā ar bebra izbāzeni var tikt pie ievērības cienīgām trofejām!
Nedaudz papildinot Arņa teikto - lamatas jāizliek tā, lai riesta laikā, kad bebrs nāk uz svilpi un, ieraugot izbāzeni cenšas to izdr***t, bebra pauti iekarās tieši lamatās! Tādejādi netiek sabojāta gaļa un āda, lamatām aizcērtoties :)
Vai jāliek kāda esma slazdā?
Ko bebri vis vairāk ēd?
;(((
Vislabāk jau bebrs lien slazdā, ja kā ēsma ir hemoroīdu svecītes!
bebriem nevajag ēsmu. slazdu liek zem ūdens kur viņi staigā. vai krastmalā kur redzams viņi lien ārā vai nojaucot dambi un gaidot kad nāks labot iekāpj slazdā.
un ja liec krastaa lamatas tad labi buutu ja lamatas sasmeereetu ar jau kaada ieprieks nomediita bebra dziedzeriem! tad tie nez kaapeec lien labaak! jau sen paarbaudiita metode!!
Palasi citas temas - tur diezgan siki ir aprakstits ka cinities ar so sergu