Medību šķirnes suņa personību apliecinoši papīri ir vienīgi ciltsraksti, nevar būt runa par šo papīru pirkšanu, jo nevar izdomāt vecākus vairākās paaudzēs, ar tituliem un medību instinktiem. Medību suns ir jāiegādājas ar ciltsrakstiem un jau pirms iegādes ir jāzin kucēna vecāki, vecvecāki un viņu nopelni, kas visi tiek ierakstīti ciltsrakstos. Tikai šādi pārdomāti iegādāti medību suņi, kopā ar medību apmācību var nodrošināt teicamu sadarbību un rezultātus.
Izlasīju visu jūsu forumu un tā arī nesapratu ir tie papīri vajadzīgi vai nē .Vai pietiek tikai ar pošu pasi.Man piemēram suns ir no patversmes vienkārši lielisks mednieks pēc visa spriežot šķirnes,grāmatā atradu ja nemaldos bija Fraņču spaniels putnu suns!Ja arī tie papīri ir obligāti nepieciešami tad tādam jau notiekti nedabūs!!??
To jau Tu kārtīgi redzēsi kad mazliet paaugsies,es tikai nesaprotu kur ir problēma nopirkt suni ar papīriem un kur ir prāts tiem saimniekiem uz savu galvu lecināt, nezinot cik tuva radniecība būs.
Juri, es nesaprotu, kam tev papīri.Ja tikai taksīts medībām un izskatās kā īsts taksis nevis dvorterjers, tad es nedomāju ka kādam inspektoram būs pretenzijas ja teiksi ka papīri mājās, bet ja Tev ienāks prātā turpināt sugu, tad sory, tādiem jādod pa purnu.Man džeks stāstīja, ka viens viņa paziņa nopirka taksi pa 80Ls, bet kad paaugās, pārtapa par dvorterjeru un tas pateicoties šādiem papīru pircējiem un tirgotājiem.
un ar to pilniigi pietiek medibas. :D