Vispār ceļu policijai ir tiesības atņemt ieročus? Man šķiet, ka maximums viņi drīkst aizturēt un izsaukt valsts policiju, lai tie tiek galā ar ieročiem.
Bet nu paveicās.
atnjeema sestdienaa ar VMD piedaliishanos.pirmdienaa pats aizgaaja uz duuzeni un tuliit arii atdeva.iespeejams,ka arii bija paziishanaas.konkreeti tuliit nepateikshu,lai gan pielauju,ka nostraadaja mazpilseetas sindroms,kur visi visus paziist.
Slēpts
05.12.2007. 15:26
Nu tas jau tā ticamāk. Ja nebija rajona policija, bet vietējā.
To Jurim Po, Valsts policijas struktūrā arī ietilps ceļu policija(pa jaunam, Kārtības policijas birojs) , tāpat kā kriminālpolicija un citi dienesti Valsts policijā, un Valsts policijas darbiniekiem tiesības un pienākumi ir vienādi, vai tas ir īslaicīgās aizturēšanas vietas darbinieks vai ceļu policijas darbinieks, uzdevumi protams gan būs atšķirīgi.
Tas priekš informācijas, lai citi netiktu maldināti. Pasarg dies, ka lai vēl kāds mednieks sāktu CP inspektoram teikt, ka jums ir tikai tiesības šitādas un tādas, pēc tāda, es tālāko apstākļu norisi negribētu komentēt......
Bet nu paveicās.
Drošivien otreiz pudeli alus pēc medībām neizdzers :)
Tas priekš informācijas, lai citi netiktu maldināti. Pasarg dies, ka lai vēl kāds mednieks sāktu CP inspektoram teikt, ka jums ir tikai tiesības šitādas un tādas, pēc tāda, es tālāko apstākļu norisi negribētu komentēt......