Citāta teksts Izskatās, ka te vieni runā par ķīnīzeriem otri par amerikosu brīnumiem. Cik tad Latvijā tas Laser genetics maksā ? Amazonijā it kā pa 300 $ + free shiping (+21 % droši vien). Ja kāds latvietis praktiskais padalītos pieredzē būtu jau forši, kādu laiku atpakaļ arī skatījos uz tādu..
Intar, mana pieredze ir šāda- "Sub zero" pie -15C tiešām darbojas. Iekvēlojas mazliet lēnāk, bet tas varbūt pat ir labi- nedod uzreiz ar pilnu jaudu pa acīm. Acis dzīvniekam spīd efektīgi, kā kvēlojoši rubīni. Pa 300-400m nevar saprast kas par lopu, bet acis kvēlo.
Bet!
Manā saimniecībā cūkas aizskrien uzreiz, kaut gan man kolektīvā tāds ir vienīgajam. Staltais paceļ galvu un aizskrien pēc pāris sekundēm, guloša stirna pieceļas un sāk nervozi mīdīties, bet prom neskrien. Ješka nereaģē nekā. Otru reizi Ls 170 netērētu.
Harij, tas lukturis ko Tu paņēmi e-bay ir OK. Šodien atņēmu bērniem :) mantiņu un pārbaudīju savienojot pa taisno, bez iznesamā slēdža - DEG !!! Toreiz vienkārši bij drusku uznācis besis no tiem e-bay brīnumiem, tāpēc īsti nemeklēju kas pa vainu... Bet nu maza vainīte jau ir - iznesamajam slēdzim pārlocījies vads. Jāgriež un jāpārlodē... Lukturim pa 22 $ (ar piegādi uz māju) to var pieciest.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
08.05.2013. 22:57
mans zaļais ķīnietis šansē kā velns un jā tur nav kam saplīst var tikai kkur no batarejas zust kontakts diodi nevar sačakarēt vienīgi pārdedzināt ja ieliek tiko uzlādētu batareju, kad uzlādē vajag vismaz lai 30min pastāv tad tikai slēgt.
Slēpts
08.05.2013. 20:18
Kautkur te bija tā zaļā lāzera tēma.
Lietoju jau 3 gadu.Vienīgais mīnus ka ziemā pie mīnusiem nestrādā.Un no visiem lopiņiem satraukumu izrādija tikai briežu bullis.Briežu govs neuztraucās un barojās tālāk.
Intar, mana pieredze ir šāda- "Sub zero" pie -15C tiešām darbojas. Iekvēlojas mazliet lēnāk, bet tas varbūt pat ir labi- nedod uzreiz ar pilnu jaudu pa acīm. Acis dzīvniekam spīd efektīgi, kā kvēlojoši rubīni. Pa 300-400m nevar saprast kas par lopu, bet acis kvēlo.
Bet!
Manā saimniecībā cūkas aizskrien uzreiz, kaut gan man kolektīvā tāds ir vienīgajam. Staltais paceļ galvu un aizskrien pēc pāris sekundēm, guloša stirna pieceļas un sāk nervozi mīdīties, bet prom neskrien. Ješka nereaģē nekā. Otru reizi Ls 170 netērētu.
Lietoju jau 3 gadu.Vienīgais mīnus ka ziemā pie mīnusiem nestrādā.Un no visiem lopiņiem satraukumu izrādija tikai briežu bullis.Briežu govs neuztraucās un barojās tālāk.