Atnāca plaši izreklamētā lampiņa Alpha G10 Supra 10,000 LUX For Surefire 6P / LED Bulb par 36$
Ieliku lukturī un jūtos slikti, lai neteiktu vairāk.
Mans iepriekšejais lukturis par 16$ dod tikpat labu staru , ja ne vēl labāku...
Nu ko , no kļūdām mācās- gurdrais no svešam, es no savējām.
Ja kāds vēl vēlas to pasūtīt, tad es neiesaku- nav vērts- UltraFire WF-501B Cree R2-WC NAV sliktāks...
Uģim
ņem ņem šādu brīnumu. man priekš iženes pilnīgi pietiek ar augstāk uzrādīto komplektu, bet spicajam noteikti vajadzēs vēl iepirkt to nikno spuldzi klāt par kuru iepriekš bija rakstīts.. esošā spuldze ar komplekta 880 mAh baterijām iet 45min žeļezno (nu uz beigām protams biku blāvāk)!! vēl piepirku klāt 1200mAh un tagad var spīdināties līdz nelabumam.. ņemot vērā komplekta cenu, grūti ko labāku iedomāties.. arī luktura gabarītus būtu grūti mazākus iedomāties.
Lietoju Aivis P variantu gan karabīnei, gan gludajam IŽ27, tiesa piemeklējot garākas skrūves. Gads apkārt, bet problēmu nav bijis un stars arī ir labs.
Sveiki, varbūt kāds varētu ieteikt luktura stiprinājumu 12 kalibra divstobru horizontālai bisei? Cik skatos visi piedāvājumi ir tikai priekš vienstobru vai vertikālajām.. :(
Paldies!
es kā bāzes lukturi paņēmu UltraFire® CREE 300Lumens Tactical Flashlight Set. Piepirku klāt lādētāju un 1200 baterijas. Tagad man ir 2 bateriju komplekti. Vēl jāiepērk niknā spuldze un būs lieta darīta. āā, kronšteins man bisei arī jāuzmeistaro. patiesības labad jāsaka, ka jau esošā 300lum diode priekš manas bises dod pietiekami gaismas. Bet eksperimenta vārdā jāpaņem tas "alfa suns" un jāapskatās atšķirība.
Slēpts
20.08.2009. 22:59
Aldi: Varbūt ir nācies salīdzināt savējo lukturi ar Ledlenser P7. Es kautkā vairāk uz šo skatos
Ieliku lukturī un jūtos slikti, lai neteiktu vairāk.
Mans iepriekšejais lukturis par 16$ dod tikpat labu staru , ja ne vēl labāku...
Nu ko , no kļūdām mācās- gurdrais no svešam, es no savējām.
Ja kāds vēl vēlas to pasūtīt, tad es neiesaku- nav vērts- UltraFire WF-501B Cree R2-WC NAV sliktāks...
ņem ņem šādu brīnumu. man priekš iženes pilnīgi pietiek ar augstāk uzrādīto komplektu, bet spicajam noteikti vajadzēs vēl iepirkt to nikno spuldzi klāt par kuru iepriekš bija rakstīts.. esošā spuldze ar komplekta 880 mAh baterijām iet 45min žeļezno (nu uz beigām protams biku blāvāk)!! vēl piepirku klāt 1200mAh un tagad var spīdināties līdz nelabumam.. ņemot vērā komplekta cenu, grūti ko labāku iedomāties.. arī luktura gabarītus būtu grūti mazākus iedomāties.
Paldies!
Lūk mana komplekta foto: