Šodien vārdadienu svin Sibilla, Teika, Lita, rītdien - Venta, Salvis, Selva
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - lukturis

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 58 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 24.11.2017. 10:00

Slēpts
27.04.2010. 00:42
Imant!
Jā pārdevu un jūtos laimīgs- nenožēloju nevienu sekundi.
Ja salīdzina izmaksas- plika Cree R2-WC spuldzīte ir aptuveni 4x lētāka- un manai G10 nebija pat 2 reizes labāka gaisma.
protams vērtējums subjektīvs- objektīvi cauri manai G10 strāva bija mazākā nekā Alda B. lampiņai. Iespējams , ka bija problēma draiverī..
Aldi!
Vai nav kāda atskaite par testiem dabā ar vācu slaveno lukturi no Ķīnas Led lenser?
Imants
Pēdējo reizi manīts 2011-08-18 16:59
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 12
Aprīkojums: Titan 6 Iz 12 Toz 34
26.04.2010. 22:11
Tiko salīdzināju UltraFire WF-501B Cree R2-WC ar Alpha G10 . Ivar Ozoliņ Tev tiešām tas ir trāpījies kautkāds izņēmums. Ar ko arī apsveicu. G 10 pārdevi?
Aldis
Aldis
Pēdējo reizi manīts 2024-10-02 23:43
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
22.01.2010. 14:31
Edgars,
Piemeeram, sheit.
http://cgi.ebay.com/G-P-R500-f...
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2017-05-15 17:30
22.01.2010. 13:38
vai kāds nevarētu ieteikt kur var pasūtīt\nopirkt Skorpion R500 ksenona spuldziti???
Imants
Pēdējo reizi manīts 2011-06-12 14:32
02.01.2010. 23:29
Vēlreiz atkārtošos ar daudzu mednieku vārdiem, ka kvalitāte ir acīm rdzama kā Vācu autiņiem, tā Led Lenser lukturiem, Variet kaut vai no ādas līst ārā, bet realitāte tāda ir! :) Un vēlreiz atkārtošos, ka nav nozīmes "kur" ražo, bet ir nozīme tam "kas" ražo! :)
Es nekaunos par to "kur" ražo, bet lepojos par to "kas" ražo un ka man ir darīšana ar kolosāliem lukturiem!:)
Un ja kas nu māna tautu, tad es jau nu tas neesmu!
Kurš lūdzu tas būtu iesakot cilvēkiem ķīniešu kvalitāti tādā nopietnā lietā kā medības?
Medības ir gluži kā militārs pasākums, kur ir no svara lai tehnika nepieviltu visnopietnākajā brīdī. Jūs tak labu optiku ar pērkat ar kvalitātes garantu. :)
Bet ko es lasu forumos?:
Reti kaut kas ir normāls. Pirmo brīdi viss ok, pēc tam sākas visādas šaizes! :( Kā saka:" Skopais maksā divreiz!" :(
"Par citu neizteikšos, bet ķīniešu CR123 lādējamās baterijas ir MĒSLI, ir pietiekama pieredze ar viņām, izlādē gandrīz tukšu - ātri nomirst, ilgāku laiku neuzlādē - tas pats, tikai kreņķi vien bijuši" :)
"Bet akumulatori tiešām kartonā jāliek lukturī un lādētājā ar kaut kā jocīgi turas ... jāpamēra vispār, kur tas lādētājs dod +, kur - :)"
"Kartonā neliec- ja nu kādreiz pustumsā mainīsi noteikti pazaudēsi.
Ir tāda laba lieta, kā izolācijas lente- aptin to tik daudz, lai aķitis prātīgi iet iekšā un var arī laukā dabūt.:))"
"Atnāca plaši izreklamētā lampiņa Alpha G10 Supra 10,000 LUX For Surefire 6P / LED Bulb par 36$
Ieliku lukturī un jūtos slikti, lai neteiktu vairāk.
Mans iepriekšejais lukturis par 16$ dod tikpat labu staru , ja ne vēl labāku...
Nu ko , no kļūdām mācās- gurdrais no svešam, es no savējām.
Ja kāds vēl vēlas to pasūtīt, tad es neiesaku- nav vērts... "
"Konkrētais lukturis īstenībā ir sūds,bet ne svara,slēdža dēļ,man ir divi mazie akumulātori,lukturi var samazināt uz pusi,ir arī slēdzis ar vadu ,bet uz gaidi gaismu slēdz uz skaņu vai kustību tas klikšķis nemaisa.Sūds tapēc ka viņam ir trīs gaismas varianti -mirgojoš,blāvs un spilgts ieslēdzās secīgi pēc kārtas var laikam viņu pārlodēt,bet man nav spečuka,akumulātori nobeidzās,ja pirmās medības varēja spīdināt stundu,tagad jātaupa..."
"Juris Ģigulis rakstīja:
Lādējas normāli, bet nupat atteicās spiedienslēdzis.
Spiedienslēdzis kājau ķīnietis , noteikti alūza lodējums vadiņš."
"Uldis rakstīja:
Bet cik ilgi batereja turēs - itkā 60 min ieslēgtam sola .
Netur 60min, ŗeķinu kādas 20-30 min normālā režīmā.Lādēju pilnu katru reizi pirms vai pēc medībām. Vēl, jāuzmanās ka neizlādējas galīgi tukši aķīši pēc tam viņus vairs nevar uzlādēt."
"Juris Ģigulis rakstīja
Labrīt kolēgas!
Arī man šorīt atnāca komplektiņš. Viss jau būtu labi, bet....nesaprotu kā var nomainīt spiediena slēdzi. Man viņš vienkārši neder, resp., noskrūvējot galu, un mēģinot uzskrūvēt spiediena slēdzi, tas izrādās tievāks diametrā nekā pats korpuss!"
"Dadzis rakstīja:
Tas ir Ultrafire WF-500?
Nu jau gads riņķī kopš jūš šo jautājumu cilājāt. Kā darbojas? Kā aķīši? Vēl ar vien godam?
Vēl ar aķīšiem bija problēmas: Gan kolēģim, gan man nezin kāpēc atteicās lādēties. Kolēgam viena garā tipa baterija, un man īsais aķītis...nezinu, var jau būt, ka pa vidam gadās atsūtīt arī pavecākas baterijas?"
"lietotājs Juris Ģigulis rakstīja
Par 500-to - lādējas normāli, bet nupat atteicās spiedienslēdzis."
"lietotājs psihais rakstīja
Palasīju atsauksmes tam Ultrafire (Ultrafire mājaslapa vispār kautkāds izsmiekls), izskatījās sūdīgs, gaisma nav koncentrēta vienā punktā utt."
"Māris Mednieks
Es gan gribētu teikt, ka cilvēku skaudībai nav robežu. Sēdēt forumā un skaitīt santīmus var katrs... Visticamāk, ka pīkstētāji paši nav nodarbojušies ar medību inventāra un citu preču iegādi ārzemēs ar interneta palīdzību. Tiem, kam nav saprašanas , ko tas nozīmē, paskaidrošu.
Ne vienmēr nopirtā prece ir darboties spējīga. Tas īpaši attiecas uz ebay ķīniešu krāmiem."
Slēpts
01.01.2010. 22:55
Imant!
Nu redz- ar nepārtraukto darbības laiku ar man būs taisnība. Varu paskaidrot, ka ieslēdzot/ izslēdzot dažs labs ķīnietis nostrādā vairākus mēnešus bez lādēšanas.
Vai lūdzu nevarētu izbeigt mānīt tautu ar "VĀCU" kvalitāti- pats taču atzīsti ka ražots tas tiek ĶĪnā.
Protams pēc vācu firmas pasūtījuma, ar itkā vācu kontroli utt, utjp.
Ir Latvijā tāda maksķerēšanas piederumu pārdošanas uzņēmums Salmo- nu viņi arī tirgo Salmo spiningus, spoles citus piederumus- un visi zin, ka ši produkcija tiek ražota Ķīnā. Par to jau nav ko kaunēties:)))
Un neviens netaisās reklamēt šo produkciju- "LATVIJAS KVALITĀTE"
Un par optikas ātri noņemamo kronšteinu- nu šie par 2.4 LS - divi gab. mani apmierina pilnībā- var noņemt uzlikt lukturi 15 sekunžu laikā :)
Slēpts
Imants
Pēdējo reizi manīts 2011-06-12 14:32
01.01.2010. 20:23
Mēs visi saprotam, ka Vācu kvalitāte atšķiras no Ķīneizera, tur strīdu nav "Vācietim ir slikta kvalitāte" :)
Mēs visi saprotam, ka kronšteinu var nomainīt, kaut vai uz ātri noņemamo un pielikt pie laidnes kā pienākas.foto var taču nomainīt :)
Ja P7 jauda mainās no 170 uz 200 lumeniem, tad P14 tas notiek tas pats no 180 uz 225 lumeniem.
Labprāt salīdzinātu Vācieti ar Ķīnieti dodat tik ziņu. Citu lukturu pārzināšana-tas ir pluss.
Imants
Andris
Andris
Pēdējo reizi manīts 2025-03-25 09:57
Lietotāja statuss: Guru
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv
Atrašanās vieta: Marupe
Medību stāžs: No 1989 gada
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
01.01.2010. 20:02
Pievienosu vel vienu ieteicamo lukturi!!! Lai pielietu ellu uguni :)))) Sis ar piesucekni stiprinams masinai uz jumta. Stars spiez lidz 2000 metriem. ar dzostiku no salona var vadit lukturi lidz 360 gradiem pa horizontu un lidz 75 gradiem pa vertikali :)))) Seviski rekomendets nelimiteto siko pleseju medibam !!!!
Andris
Aldis
Aldis
Pēdējo reizi manīts 2024-10-02 23:43
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Riga
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
01.01.2010. 19:53
Imants:
Cik atminos tu arii biji no riigas, atnaaks kautkad te tuvumaa man lukturi no kjiinas tautas republikas, tad vareesim pameriities lukturiem, un vienreiz izbeigt sho tirgu.
Ja pareizi atceros no "senakaakiem laikiem", tad viens pilsonis jau saliidznaaja kautko ar tavu lenseri un komentaari nebija par labu lenserim :(
Aivars
Aivars
Pēdējo reizi manīts 2024-06-19 18:05
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Mednieku organizācija: LMS
Atrašanās vieta: Saldus , Druva,Zvārde
Medību stāžs: no tāļā 1989.gada
Aprīkojums: sauer, krieghoff,banelli,gruening&elmiger ,anschutz, ,blaser R8
Suņi: viens boksers
01.01.2010. 19:49
...ar P7 200m kaut ko jau redz,bet ješku medīt ar pārliecinošu redzamību tālāk par 150m nekas labs nesanāks.P14 gan 200m izgaismo normāli.bet atpaliek no cita ķīnīzera ,kuram tiešām kūlis ir ļoti koncentrēts un ješku var ņemt arī 250 metros,ja tik plinte un šaut prasme tur līdzi.,:). bateriju enerģija pieklājīgai gaismai pietiek apm 60-90min nepārtraukto degšanu summējot kopā.tālāk kabatas luktura statusā var lietot ilgi.lukturi man patīk .P7 ikdienā lietoju kā kabatas lukturīti. Imant,ja lasi komentāru,ar to kronšteinu uz stobra gan nesmīdini tautu,es saprotu,ka lukturu ražotāji arī varētu neko nejēgt no šaušanas. mēģināšu pielikt bildi kur Ledlensers P14 "kožās" ar ķīnīzeru "Lukturis-R2-550". P14 ir ieslēgs visspilgtākajā režīmā.
Aivars