Aldi varbūt ka varētu ielikt tā brīnuma beamshotus lai var saprast par ko iet runa. WF-500 mani apierina pilnībā bet pēc šitādiem tekstiem sāku aizdomāties ka varbūt ir kas labāks. Ja kas tad LED baltā gaisma un ļoti šaurs kūlis man nešķiet tas labākais risinājums bet varbūt ka kļūdos jo nezinu. Laiku pa laikam šito tēmu palasu bet sakarīgas infas joprojām nav.
Subjektīvs viedoklis par to ka 70 metros kūlis ir šaurāks un gaišāks galīgi neimponē. Ar WF-500 100+ metros rdzu ļoti labi, man ir arī Cree P4 modulis kas der WF-500 un teorētiski ir 800lum, tomēr xenona gaismā redzu labāk un tāpēc Cree nelietoju...
Lapsa neatnāca, pāris kaķus ar peles pīkstienu gan pievilināju:) Metri 70 bij labi redzams viss, acis vien spīdēja, tālak īsti nebij, kur skatīties. Nav ar ko salīdzināt, bet nu laikam jau labs komplektiņš sanācis.
Nu nebuutu jau slikts tas WF-500, bet KLUCIS druumaakais ....
Subjektīvs viedoklis par to ka 70 metros kūlis ir šaurāks un gaišāks galīgi neimponē. Ar WF-500 100+ metros rdzu ļoti labi, man ir arī Cree P4 modulis kas der WF-500 un teorētiski ir 800lum, tomēr xenona gaismā redzu labāk un tāpēc Cree nelietoju...
"Labdabiigos pienesumus" pienjemu darba dienaas, Rīgā, Zemkopiibas ministrijas eekaa :)
[youtube::EHWBDsGsOoM]