Aprīkojums: IŽ-27;Simson drillings, 7X64 Brno ZKK600
Suņi: exVMT, G/S-Tax
Medību trofejas: 5
08.05.2013. 18:57
Par ND5 vairāk informācijas - www.lasergenetics.com, sadaļā hunting&shooting sports ir visi modeļi un tur manis piedāvātā ND5 cena ir 349,95 usd.
Pilnībā piekrītu Palmbaha k-gam un no savas puses varu piebilst ka spīdinot uz meža cūkām, stirnām, jenotiem, lapsām nav ne mazāko satraukuma pazīmju no zaļā stara ne tuvumā ne tālumā apspīdinot. Diemžēl personīgi nezinu kā ir ar aļņiem, briežiem, bet kolēģis teica ka ir OK.
Ja intersē rakstiet, zvaniet.
Lietoju ND3 subzero kādus trīs gadus. Ražo nevis jenķi ,bet Spānija. Tiešām darbojas pie - t`. esmu pārbaudijis saldētavā pie -17C`. Viss ok. ir problēmas miglā vai lietus laikā. Lāzers atstarojas uz pilītēm. Bet lopiņiem acis redz tāpat. Skaidros apstākļos teicama redzamība 100m +- 50m. Jo tumšāka nakts, jo labāk. Jo šaurāku kūli nofokusē ,jo tālāk redzamība. Apmēram arī atbilst 2gen nakts optikas skatam. Puskrēslā nav jēgas ,iztieku ar savu Zeissu. Lai lieki nespīdinātos uz katru skaņu, vajag nakts monokulāru. Man lopiņi no stara neraustās. Varbūt vēl uzspēj noturēt par kādu vienacainu pūci. Par to naudu, jēdzīgs pirkums.
Slēpts
08.05.2013. 09:56
ja iegriezīsi acīs zaļo man domāt tāpat nobīsies, tas tā pat kā no meža fotokamerām, kurām IR zipene ir redzamajā vilnī.
Gaismu uz zemes varbūt neizšķir, bet to mazo pēkšņo zvaigznīti kokā gan ieraudzīs.
Jau ilgāku laiku skatos uz šiem. Varbūt kāds ir izmēģinājis. http://www.ss.lv/msg/lv/entert...
Cik reāla ir zvēru nebaidīšanās no zaļās gaismas. Iepriekšējās tēmās, kur tas pieminēts, nemaz nav tik pozitīvas atsauksmes.
Sīkāk papētot esmu izsecinājis ka ir Ķīnā ražotie un ir ASV ražotie. Atšķirība cenā uz pusi. Ķīnā ražotejiem pagaidām nav Subzero modeļa, ko var lietot līdz -18 grādiem. Pārējie modeļi darbojas tikai pie virsnulles temperatūrām.
It kā var nopirkt tepat leišos http://www.vilniausginklai.lt/... un nemaz neiznāk stipr dārgāk kā sūtīt nu cerību zemes. Bet cik izskatās arī šie ir ķīnieši.
Andri, ar ko Pētera Š. piedāvātais atšķiras no Laser Genetics. Varbūt pats Pēteris Ščerbiņins var nokomentēt.
Vairāk gan interesētu kāda pieredze kurš ir lietojis Laser genetics ražojumu. Vai šis ieguldījums ir to vērts lietojot teiksim uz mc gaides medībām. Esmu kaut kur lasījis ka staltie tāpat baidās no zaļās gaismas. Kā ir?
Slēpts
08.05.2013. 07:26
leds pēc šāviena izbeidzas? ta tu ko? tur tak nav kam saplīst
Izskatās, ka te vieni runā par ķīnīzeriem otri par amerikosu brīnumiem. Cik tad Latvijā tas Laser genetics maksā ? Amazonijā it kā pa 300 $ + free shiping (+21 % droši vien). Ja kāds latvietis praktiskais padalītos pieredzē būtu jau forši, kādu laiku atpakaļ arī skatījos uz tādu..
Viestur (un Jāni)- Z-bis kāreiz tur nekā nav.. Tieši tādu pat es nopirku kādu pusgadu atpakaļ. Pieliku pie plintes (12 kal) un izšāvu ar magnumu. Īsto magnumu, nevis dupleksa " a ļa magnumu". Ar to vienu šāvienu arī beidzās luktura dzīvīte, tagad bračkas meitas spēlējas.
Tagad domāju, ka varbūt, ja būtu licis uz optikas nevis zem stobra, tad dzīvotu ilgāk.. Bet tā kā lielākai daļai gludajam nav optikas, jāliek būs vien zem stobra.. Ja šaus ar "slavenajiem" lietuviešu
renkuļiem, tad varbūt arī turēs.
p.s.
Ja priekš gludā gaismas pietiek, tad karabīnei pa vāju..
Bet nepārdzīvo,pēc kāda 10-15 pirkuma e-bay ( man tuvojas jau 50) iemācīsies atšķirt labus ķīniešus no hu..s.. Tad tā lieta aizies..
Es domāju, ka Andris runā par Laser Genetics ND3. Viņam ir vairāki izmēri 25, 40 un 50 mm. Lētākais veids medībām nepietiekamas redzamības apstākļos. Štellīte jau nu baigi labā...
Sveiki mednieki! Pasūtīju no ebay lukturi wf 501b 1000lum. Ko teiksiet labs? Kādam ir pieredze ar sho modeli? un kādā distancē var skaidri saredzēt zvēru?
Interesants Tu, Viestur cilvēks - vispirms nopērc lukturi un tad prasi citiem viedokli :) Gribas Tev atbildēt - kad saņemsi lukturi, notestē un uzraksti šeit savu pieredzi!
Pilnībā piekrītu Palmbaha k-gam un no savas puses varu piebilst ka spīdinot uz meža cūkām, stirnām, jenotiem, lapsām nav ne mazāko satraukuma pazīmju no zaļā stara ne tuvumā ne tālumā apspīdinot. Diemžēl personīgi nezinu kā ir ar aļņiem, briežiem, bet kolēģis teica ka ir OK.
Ja intersē rakstiet, zvaniet.
Gaismu uz zemes varbūt neizšķir, bet to mazo pēkšņo zvaigznīti kokā gan ieraudzīs.
http://www.ss.lv/msg/lv/entert...
Cik reāla ir zvēru nebaidīšanās no zaļās gaismas. Iepriekšējās tēmās, kur tas pieminēts, nemaz nav tik pozitīvas atsauksmes.
Sīkāk papētot esmu izsecinājis ka ir Ķīnā ražotie un ir ASV ražotie. Atšķirība cenā uz pusi. Ķīnā ražotejiem pagaidām nav Subzero modeļa, ko var lietot līdz -18 grādiem. Pārējie modeļi darbojas tikai pie virsnulles temperatūrām.
It kā var nopirkt tepat leišos http://www.vilniausginklai.lt/... un nemaz neiznāk stipr dārgāk kā sūtīt nu cerību zemes. Bet cik izskatās arī šie ir ķīnieši.
Andri, ar ko Pētera Š. piedāvātais atšķiras no Laser Genetics. Varbūt pats Pēteris Ščerbiņins var nokomentēt.
Vairāk gan interesētu kāda pieredze kurš ir lietojis Laser genetics ražojumu. Vai šis ieguldījums ir to vērts lietojot teiksim uz mc gaides medībām. Esmu kaut kur lasījis ka staltie tāpat baidās no zaļās gaismas. Kā ir?
Tagad domāju, ka varbūt, ja būtu licis uz optikas nevis zem stobra, tad dzīvotu ilgāk.. Bet tā kā lielākai daļai gludajam nav optikas, jāliek būs vien zem stobra.. Ja šaus ar "slavenajiem" lietuviešu
renkuļiem, tad varbūt arī turēs.
p.s.
Ja priekš gludā gaismas pietiek, tad karabīnei pa vāju..
Bet nepārdzīvo,pēc kāda 10-15 pirkuma e-bay ( man tuvojas jau 50) iemācīsies atšķirt labus ķīniešus no hu..s.. Tad tā lieta aizies..
Interesants Tu, Viestur cilvēks - vispirms nopērc lukturi un tad prasi citiem viedokli :) Gribas Tev atbildēt - kad saņemsi lukturi, notestē un uzraksti šeit savu pieredzi!