Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
07.05.2013. 20:40
Man te Pēteris Ščerbiņins nodemonstrēja to amerikosu zaļās gaismas brīnumu..jāsaka uzreiz, biju ļoti pozitīvi pārsteigts! Stara fokusēšana, un dzīvnieku "ne" reakcija uz staru mani reāli dabā pārliecināja. Protams cena nav no mazajām, arī gabarīti nav gluži standarta, bet tam risinājums radīsies. Būs lieki rubuļi, noteikti piepirkšu arī šo zaļo brīnumu. VNK gadījās trāpīt uz Sauer un Beneni, plus manjau ir vesels lukturu ZOO...:)
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
07.05.2013. 20:39
kā saka zajebis, nekādu problēmu, tikai vajadzēja ņemt ar akīti uz zarjadku sanāktu lētāk kā ja sūta atsevišķi. es ar tiko paņēmu zaļā lāzera prožektoru Ultrafire Q5 tas maksāja 6Ls plus aķis 1.3Ls Man viens draugs no Rīgas bija nopircis tieši tādu pat rīgā kkurā mednieku veikalā samaksājis 34Ls :D
Sveiki mednieki! Pasūtīju no ebay lukturi wf 501b 1000lum. Ko teiksiet labs? Kādam ir pieredze ar sho modeli? un kādā distancē var skaidri saredzēt zvēru? http://www.ebay.com/itm/170824...
Ko te ņematies, pats labākais lukturis ir auto akums līdzi un no kāda autiņa apaļais lukturis un miers mājās sit daudz labāk nekā visi tie krutie lukturīši :)
Varbūt uz sniega redzamība ir laba, bet uzspiežot uz melna aparta lauka 100 m ne vella nevar redzēt.Man ar tāds lukturs ir. Pluss tas, ka maziņš.Mīnusi tie, ka medībām par vārgu un ir nenormāli dārgs.
Optikā līdz 100 metriem ir ļoti laba redzamība. Ir vairāku mednieku apliecinājumi. Bet galvenais, ka, kā jau te daži minēja, ka parāk spilgts lukturis drīzāk traucē normālam medību procesam, tāpēc jau tie zvēri ir tramīgi, ka spīdina ar nenormāliem prožektoriem.
Nav bijis pakļauts zvērīgai attieksmei, un par to stiprināšanu pie ieroča ir murgi.
Ir man arī P7. Normāls mazs lukturītis, var lietot medībās ar gludo(līdz 50 m). Spicajam krietni par vārgu. Un arī cena nenormāla.Iepirku vēl tad, kad Lenseri tikko parādījās.Iekritu uz reklāmu. Vairāk nemūžam par tādu naudu nepirktu.
Jebkurš galvas lukturis pakļauts zvērīgai atieksmei var neizturēt.
Cerams, ka jūs šo galvas lukturi necentāties stiprināt pie ieroča. :)
Iet runa par P7 medību lukturi, kuram nav plastmasas detaļu, kurš ir alumīnija korpusā!
Ir man arī P7. Normāls mazs lukturītis, var lietot medībās ar gludo(līdz 50 m). Spicajam krietni par vārgu. Un arī cena nenormāla.Iepirku vēl tad, kad Lenseri tikko parādījās.Iekritu uz reklāmu. Vairāk nemūžam par tādu naudu nepirktu.
Cerams, ka jūs šo galvas lukturi necentāties stiprināt pie ieroča. :)
Iet runa par P7 medību lukturi, kuram nav plastmasas detaļu, kurš ir alumīnija korpusā!