Varbūt kāds pieredzējis man varētu palīdzēt. Ir gludais Iž43M ar horizantālajiem stobriem, bet problēma, ka labais stobrs uz 35m velk aptuveni 15cm pa kreisi. Visu laiku jāpiedomā, ka jāņem pa labi, bet uz metiena tas nekam neder. Lasu šeit forumā par optikām, bet skaidrs īsti netieku.
Ko labāk likt: holo teemekli vai ultra dot sarkano punktu? Kur starp šiem diviem ir atšķirība? Man vajag dzinējmedībām un vasarā uz gaidi. Kas labāks ir krēslas apstākļos (uz gaidi)un ja tiek mitrums uz tēmekļa (dzinējmedībās)? Labais stobrs ta būtu lodei, kreisais lai paliek renkuļiem.
Zini labāk liec Hologrāfisko tēmekli,un būs Ok.Tikai uzmanies ja ir jāskrien kādam ruksim pa krūmiem tad uzmanīsi viņu,tas ir mīnus salidzinot ar punktu.tas ir mans viedoklis.
Nu baigi forši, skrejošam nevajag tēmēt nekādus apsteigumus pa ilkni vai bārdu. Labais stobrs ja nemaldos tad arī ir lodes stobrs. Kaut kad iepriekš rakstīju, ka savai IŽ piešāvu konkrēti vienu stobru 10-niekā (labo), bet otru, kas vilka mazliet pa labi(kreiso) - atstāju priekš 8.4 renkām(puskonteinerā). Ja interesē nianses, tad raksti personīgi.
...Zigmār Z., vai pats saproti,ko esi uzrakstījis par apsteigumiem?!, es nē. un ar renkuļiem nevajadzētu šaut vispār,ja nu vienīgi šaujot papurina plinti,lai plašāk ņem.,DD.
Ir tak diezgan vienkāršs variants,ka stobru pārlodēšana SIA ieroči Talsos to dara pa diezgan saprātīgām cenām.
Vismaz vertikālām ,Varbūt horizontālām ne.
Arī man ir Iž 43 un bija problēma, ka stobri krustojās (jau pirms 35m) un uz metriem 50 katrs gāj ap 15-20cm uz sāniem no tēmējuma vietas... tagad kreisais stobrs uz 50 m iet kādus 30 cm pa labi, bet labais iet tur kur tēmē =)
Aprīkojums: Verney - Carron (12/76), Tikka t3 (308 win)
Suņi: -
07.12.2008. 17:31
nav humānāka veida kā tēmēšanas sliedē iestrādāt to bezdelīgas asti, man arī bija doma šādu uzstādīt, bet, ja viņa ir šādi iezāģēta un ielodēta, tad es labāk palieku pie sarkanā punta......
Ko labāk likt: holo teemekli vai ultra dot sarkano punktu? Kur starp šiem diviem ir atšķirība? Man vajag dzinējmedībām un vasarā uz gaidi. Kas labāks ir krēslas apstākļos (uz gaidi)un ja tiek mitrums uz tēmekļa (dzinējmedībās)? Labais stobrs ta būtu lodei, kreisais lai paliek renkuļiem.
Vismaz vertikālām ,Varbūt horizontālām ne.
vai vari pateikt veikala adresi kurā tev to plinti tā uztaisija?
tagad uz pīlēm nav drusku grūtāk, jeb kad pierod tad iet?