Ir liela atšķirība vai tukši, nepamatoti "dirst", vai izteikt neapmierinātību ar kādām bildēm, ko dažreiz nevar uzskatīt par trofeju, bet gan izgriezumu no ikdienas gaļas kombinātā. Ar likumu nevienam nav aizliegts šāda veida bildes ievietot publiskai apskatei, bet ja reiz esi ielicis tad arī samierinies ar vairāku versiju komentāriem.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
15.12.2008. 17:38
Lauri B.,
vai savu profila bildi esi pamanijis ar?
Varbuut tev vinju kaads nelabveelis (hakeris-padsmitnieks) nomainijis?
Citaadi peec manas saprashanas un taviem izteicieniem sanaak, ka es tagad ar laikas kuceenu runaaju :)))
Visu cienu bet vispirms aplukojat tos profilus kas komente bildes ar dzeligajiem izteicieniem un uzdod sos stulbos jautajumus! Tie ir kautkadi patsmitnieki kas pieregistrejusies saja portala un no medibam neko nesaprzdami. Secinajums radas jo kad aplukoju tos lielos "dirsejus" tad viniem ne profila bildes ne galerijas.
Gintam. B Lasu un brīnos, cik idiotiskas jautajums tik idiotiskas atbildes, "VOT esmu jauns mednieks", kad liki eksamenus un kļuvi par mednieku, vai tad nezinaji kadi ir mednieki un viņu parašas, ko????? Nejau nu no burciņas te izaugi un uz reiz sapnī iegribējies MEDNIEKOS.
Man jau vairāk izskatās, ka te tā esi sācis ņuņņāties, nepatik man TĀDI jaunie MEDNIEKI, iepriekš izskanēja versija, par mikstu puikinju, tads ari izskaties pēc ši jautājuma, sorry vari apvainoties, bet es nekad neatbalstitu tadu jauno biedru pie uzņemšanas kolektīva rindās.
Tagad esi varens vīrs, jo Tu nelieto ne piliena, nu super, tad pieņēn pārējos kādi ir, paveic visu darāmo un esi brīvs, tikai atceries ka tanī kolektīvā, kurā nokļūsi - KADAM NAKSIES ARĪ TAVAS ĪPATNĪBAS respektēt, jo cik cilvēku tik visādu negāciju un reizē DĪVAINĪŠU!
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
15.12.2008. 15:56
Offtopiks.
Uz kremli pienaak telegramma no attaala sibiirijas ciema:
Srochno trebujem prislatj eshalona eshalona s vodkoi,
a to narod trezvetj nachal i sprashivajet, kuda carja batjushku devalji?
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
15.12.2008. 15:46
jautajums ir tik pat retorisks, ka " vai iespejama Latvija bez snabja"! Gluzi tapat ka dibinajas nedzeraju biedribas, tapat vari ar savu iniciativu dibinat mednieku atturibnieku klubinu, panemt noma platibas un medit! Viss ir iespejams ja gribi un dari, bet visu gatavu gan nesagaidisi. Es personigi atbalstu merenibu.
Godīgi sakot, es neesmu redzējis, nevienu mednieku, kurš būtu piedzēries un kuram būtu rokas ierocis un kurš stāvētu uz masta. Un tādu lietu, kā 30 apdzērušos vīrus medību laikā, kur visi tik to vien dara kā runā par maukām... nu tas nu man liekas stipri pārspīlēti.
Ja vari, tad atrodi kolektīvā domu biedrus un ar tiem tad arī centies turēties kopā visos pasākumos (gan talkās, gan medībās). Gan jau, ka starp 30 medniekiem, kāds būs tāds, ar kuru var gan medīt, gan pēc medībām parunāt.
15.12.2008. 13:45
Armands Liepinjsh:
"Bet 100 gr pēc medībām pie aknīnām ar kolektīva biedriem ir pat veselīgi" .... a ja tur jau iet piektais vai septiitais simtinjsh uz degunu, zem deviizes nu vienu jau pie akninjaam dereeja? :))))))))))))))))
Da muļķības tas ir, nav tāda kolektīva kurā brīvi var dzert šņabi medību laikā,paslepus pieliet ģīmi arī grūti,
pēc medībām ierauj,bet tikai ar labu zaceni un "pārbaudītiem"zēniem.Mednieki neiet gulēt pidžammā ;)
vai savu profila bildi esi pamanijis ar?
Varbuut tev vinju kaads nelabveelis (hakeris-padsmitnieks) nomainijis?
Citaadi peec manas saprashanas un taviem izteicieniem sanaak, ka es tagad ar laikas kuceenu runaaju :)))
Man jau vairāk izskatās, ka te tā esi sācis ņuņņāties, nepatik man TĀDI jaunie MEDNIEKI, iepriekš izskanēja versija, par mikstu puikinju, tads ari izskaties pēc ši jautājuma, sorry vari apvainoties, bet es nekad neatbalstitu tadu jauno biedru pie uzņemšanas kolektīva rindās.
Tagad esi varens vīrs, jo Tu nelieto ne piliena, nu super, tad pieņēn pārējos kādi ir, paveic visu darāmo un esi brīvs, tikai atceries ka tanī kolektīvā, kurā nokļūsi - KADAM NAKSIES ARĪ TAVAS ĪPATNĪBAS respektēt, jo cik cilvēku tik visādu negāciju un reizē DĪVAINĪŠU!
Uz kremli pienaak telegramma no attaala sibiirijas ciema:
Srochno trebujem prislatj eshalona eshalona s vodkoi,
a to narod trezvetj nachal i sprashivajet, kuda carja batjushku devalji?
Ja vari, tad atrodi kolektīvā domu biedrus un ar tiem tad arī centies turēties kopā visos pasākumos (gan talkās, gan medībās). Gan jau, ka starp 30 medniekiem, kāds būs tāds, ar kuru var gan medīt, gan pēc medībām parunāt.
"Bet 100 gr pēc medībām pie aknīnām ar kolektīva biedriem ir pat veselīgi" .... a ja tur jau iet piektais vai septiitais simtinjsh uz degunu, zem deviizes nu vienu jau pie akninjaam dereeja? :))))))))))))))))
"Mednieki neiet gulēt pidžammā" .... jaa vinji nokriit salaatos vai zem galda novemtaa ancukaa
:)))))))))))))))))))))))))
pēc medībām ierauj,bet tikai ar labu zaceni un "pārbaudītiem"zēniem.Mednieki neiet gulēt pidžammā ;)