Aivar L. nu medībās jau gluži nebraucu tajā brīdī, bet apsekoju teritoriju... =)
Lai arī tas aparāts ir dikti rijīgs un komforts nekāds + sala laikā redzamība ir diezgan pavāja... tomēr braucot pakaļ zvēram mežā, ja tas nokritis kkur dziļāk krūmos, nav jābaidās ne par krāsu, ne plastmasiem. Ja brauc tikai pa ceļiem + meža ceļiem, tad labprātāk brauktu ar Hilux vai L200 vai Navara, bet ja ssakārojas iebraukt dziļāk mežā, tad tomēr UAZikā es jūtos pārliecinātāks
Mums kolektīvā nav tādas dalīšnas - biezie un citi....visi esam vienādi, un ja reiz kādam ir kāds labāks auto tad to visi uztver kā bonusu kuru izmantojam kopīgiem mērķiem. Un nav man nekādu problēmu savā autiņā vest nomedītos dzīvniekus...šo pienākumu esmu uzņēmies bez iebildumiem, jo auto ar kravas kasti pagaidām ir tikai man...turklāt pats esmu kolekltīva medību vadītājs un sekmīga medību norise ir mana prioritāte!
Es gan medībās dodos ar Toyota Hilux....laba caurejamība un kas pats svarīgākais-kravas kaste, kas ir neaizvietojama 'medījuma transportēšanā! Uaz un Ņiva labi bet nav tā īsti kur to zvēriņu ielikt!
Lai arī tas aparāts ir dikti rijīgs un komforts nekāds + sala laikā redzamība ir diezgan pavāja... tomēr braucot pakaļ zvēram mežā, ja tas nokritis kkur dziļāk krūmos, nav jābaidās ne par krāsu, ne plastmasiem. Ja brauc tikai pa ceļiem + meža ceļiem, tad labprātāk brauktu ar Hilux vai L200 vai Navara, bet ja ssakārojas iebraukt dziļāk mežā, tad tomēr UAZikā es jūtos pārliecinātāks