Tad var būt labāk izmantol lielgabalus, granātas, kā karā pienākas :) Var arī nedaudz trotila, vai plastikāta, vēl jautrāk būtu, it īpaši lapsu, jenotu alas laist gaisā, bet bebru mājas vispār būs kaut kas perfekts, vesels krāsains salūts sanāktu :)
Jā Verner, man toz ar vairāk patīk. Mazkalibrenei pussautomātu nevajadzētu, ja protams tās nav lielāls magnum lodes. Mazkalibrenei tā ir maza jauda, kur nu vēl pussautomāts.
Walters ar neko, bet patīk klasika un pārāk daudz visādu lieku lietiņu pielikts klāt!
Un arī, es mēģinu no pirmā šāviena medījumu dabūt pie zemes, bija protams viens gadījums kad trīs reizes pienācās šaut, bet gadījās tā jo bija parastās patronas, tagad lietoju magnum lādētās 22 kalibra patronas, krīt no pirmā šāviena!
Bet cik būs variantu tika arī piekritēju!
Un lai nebūtu tizls šāvējs ņem mazkalibreni un trenējies uz uzzīmētā mērķa. Es ar tā roku piešāvu.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
19.12.2008. 15:42
:)))) Es G22 izmantoju trenninam un bebru, ondatru, lapsu un klejojosu majdzivnieku apkarosanai! APKAROSANAI !!! Un kara ari jaizmanto karam paredzeti ieroci :)) Kad aicinasi bebros Vernerin? :)))
Slēpts
19.12.2008. 15:32
Verner, a kas ir labāk izšaut vienreiz- ievainot un kamēr es kā tizlāks šāvējs nepaspēju pārlādēt,zvērs aiziet vai arī lietojot pusautomātu es paspēju izšaut vēl un panākt to ka zvērs paliek?.
p.s labāk neatbildi:)) jo katrs no mums savu viedokli nemainīs :))) MAn G22 patīk.
Taisnība, TOZ smukāks un varēja vēl nebūt pusautomāts! Būtu mana teikšana es G22 aizliegtu kā medību ieroci. Nu Tu jau Andrīt zini cik es esmu stulbs un kādiem ieročiem dodu priekšroku! Vēl pusautomātistiem un Military stila piekritējiem nervus pačakarēšu! :)))
Walters ar neko, bet patīk klasika un pārāk daudz visādu lieku lietiņu pielikts klāt!
Un arī, es mēģinu no pirmā šāviena medījumu dabūt pie zemes, bija protams viens gadījums kad trīs reizes pienācās šaut, bet gadījās tā jo bija parastās patronas, tagad lietoju magnum lādētās 22 kalibra patronas, krīt no pirmā šāviena!
Bet cik būs variantu tika arī piekritēju!
Un lai nebūtu tizls šāvējs ņem mazkalibreni un trenējies uz uzzīmētā mērķa. Es ar tā roku piešāvu.
p.s labāk neatbildi:)) jo katrs no mums savu viedokli nemainīs :))) MAn G22 patīk.
Bet cenas visiem ir aptuveni vienādas. Protams eiropā cenas ir tikpat EUR, cik pie mums LVL...