es vienam ilgi stāstīju ka nevajag ar tām šaut, šis tik vālē un stobru ar negribot mainīt, beigās kad iedabūjām viņu šautuvē un stobrs lodes mētāja 1x1m kvadrātā tad gan saprata ka laikam tā plinte nekam neder :D
Nu medības arī ir dažādas, dažās ir nepieciešams izcilas precizitātes ierocis - varmints, medības kalnos, prērijās, kur lopam tuvāk par 300-500m nevar klāt tikt! pamēģini ar IŽu vai Saigu uz 500m tam kalnu āzim vai susļikam trāpīt!
Slēpts
13.12.2007. 14:41
Sportā jā, bet ne medībās. Tur arī ir visa tā sāls... Nezinu nevienu ieroci (medību), kas būtu tik neprecīzs, ka nebūtu izmantojams medībām.
Es gan domāju, ka viens bez otra nepastāv!
Iedod super šāvējam kādu mēslu - rezultāts nulle!
Iedod kādam nemācētājam precīzāko ieroci pasaulē - arī rezultāts nulle!
Viens otru papildina un, ja kaut viens no šiem posmiem pieklibo, tad nekā laba nesanāks!
Es būtībā uzskatu, ka visi ieroči ir labi, līdz ko nesākas problēmas ar savu resursu nokalpojušiem stobriem utt.Cita lieta, kāds katram uzskats, pieredze un vēl daži faktori.Pats lietoju CZ un neredzu nekādu problēmu.Domāju arī kādu laiku nemainīt.Ātršaušana atkarīga no paša izveicības un prakses. Pareizi kopjot kalpo ilgi un uzticami. Domāju, ka tie kas saka daudz atkarīgs no stobra, nevis šāvēja, nepiekrītu. Labu laiku atpakaļ kādos šaušanas matčos atbrauca ražena auguma onkulis, izņēma no džipa ekskluzīvu, pilnīgi jaunu MOSSBERGu, sašāva 14 punktus no 100, dusmās iemeta stroķi mešus mašīna, nolamājās un aizbrauca.Vajadzēja jau vecītim padzīvot šautuvē kādu laiku:) Arī man ir gadījies nopūdelēt, bet analizējot darbības nonācu pie slēdziena, ka pats vien biju vainīgs...
Slēpts
13.12.2007. 08:58
Man tā pati bēda, kas Jānim. Spicajam garā kakla sindromu kompensē augstu novietots optiskais tēmeklis ar gumijas pagarinājumu pakaļgalā. Savukārt gludajam - makten biezs gumijas amortizators. Veikalā nenopirkšu ieroci ar atbilstoša garuma laidi, tā kā viss būs jāpieslīpē.
Iedod super šāvējam kādu mēslu - rezultāts nulle!
Iedod kādam nemācētājam precīzāko ieroci pasaulē - arī rezultāts nulle!
Viens otru papildina un, ja kaut viens no šiem posmiem pieklibo, tad nekā laba nesanāks!