Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
13.12.2007. 16:10
Vislabāk šautuvē noskaidot 2 lietas:
1. Kādas ložu patronas Tavam konkrētajam pusautomātam vislabāk garšo, tobiš kuras iet tur kur tēmē un kurām labākais blīvums;
2. Ar kuru no čokiem trāpījumu bīvums ir vislabākais. Noteikti iesaku izmēģināt arī pagarināto čoku, man Fabarmam un arī kolēģa Browningam tieši pagarinātais čoks uzrāda labus rezultātus!
sporta lodēm visticamāk ir mazāks svars un arī mazāks pulvera lādiņš.a tu piešauj ar tādām ar kādām šausi medībās!
Slēpts
13.12.2007. 16:07
Labākais prikols ir tāds, ka izmantoju vienu čoku, izšāvu apm. 100 sporta lodes, gāja vienk. ideāli, kā sāku šaut ar medību lodēm (ar to pašu čoku), tā mērķa rāmis jāmaina ;)
Tikai ar pārbaudi! Jo tālāk jāšauj ar skrotīm, jo lielāks sašaurinājums (respektīvi - pilnais)!
Slēpts
13.12.2007. 15:49
Jazep, tur jau tā problēma ka man ir Browning pusautomāts, un tip nedrīskt šaut bez čoka. Līdzi nāca pāris čoki: 1/4, 3/4, pilnais, un garais.
Tagad tik jāizdomā kuru izmantot ;) Un kāda viņiem atšķirība šaujot ar lodi.
1. Kādas ložu patronas Tavam konkrētajam pusautomātam vislabāk garšo, tobiš kuras iet tur kur tēmē un kurām labākais blīvums;
2. Ar kuru no čokiem trāpījumu bīvums ir vislabākais. Noteikti iesaku izmēģināt arī pagarināto čoku, man Fabarmam un arī kolēģa Browningam tieši pagarinātais čoks uzrāda labus rezultātus!
Tagad tik jāizdomā kuru izmantot ;) Un kāda viņiem atšķirība šaujot ar lodi.