Pats lietoju iž-27 1c,pirku praktiski jaunu no paziņas.Pilnīgi piekrītu par rūsēšanu,bet visādi citādi ļoti labs darba zirgs.Kā pirmā bise pat liekas ļoti ok.Pēc katrām medībām būtu vēlams ar eļainu lupatiņu noiet pa stobriem.Parcik lietoju tikai lodes dzinējmedībās ,tad 1 gailis netraucē.
Nezinu kā 12tais bet 16tais nu nerūsē un ežektors arī vienmēr nostrādā.Tā kā nēsu pirmais saimnieks tad plintei jau vietām krāsa nost bet vienalga rūsa nemetās(Varbūt tīru ar kādu brīnumlīdekli.).Pat nezinu kura gada izlaidums bet izskatās veca.
Tad jau Itāļi vairāk rūsē.
Aprīkojums: IŽ-27M 12 kal, Mannlicher 7x64 kal. IŽ-58 16kal.
Suņi: Vairs nav.
Medību trofejas: 4
16.01.2009. 14:30
shodien azvanij uz vekalu ,, lija ,, paceela kaada sieviete.prassiju cik maksaa izh-27, teica ka 311ls.. veelaak zvaniju otrreiz lai paprasiitu par toz-34, paceela kaads dzeks.. galiigi murgaini kko staastija, nemaaceeja cenas nosaukt ..teica vissu laiku k jaapaskataas utt.. tgd vinjiem vajadeetu buut ieintereseetiem kko nopaardot, bet shitas laikam bija iznjeemums..
Aprīkojums: Benelli (gludais), Strasser un 2 labi naži
Suņi: vēl nav
Medību trofejas: 28
16.01.2009. 16:48
Man pirmais bija IZ-27 E, viss jau it kā lai, bet rūsa un viens stobrs nu galīgi pats par sevi darbojās. man ne bet kolēģim pats redzēju, ka ar nazi rubināja iesprūdušu patronas čaulīti ārā. Tā jau saka, ka rūpnīcā uz mēnesi 1 urbis. Ja trāpās pirmie urbumi, tad ir ok, bet mēneša beigās.... Es teikšu godīgi, ka esmu priecīgs, ka tiku vaļā.
Pašam ar kļūda ir - tas, kas izmet šauto čaulīti ir ežektors. Parastais, kurš tik pavelk ir ekstraktors pareizi :)
Slēpts
17.01.2009. 21:20
Lietoju IŽ-27EM 12/76 jau divas pīļu un dzinēju sezonas. Ne ar vienu no iepriekš minētajiem trūkumiem nēsmu saskāries. Pirku jaunu Hubertā pa 280 Ls. Nejau ierocis sūdīgs, bet kopt vajag pienācīgi, . Vienam otram pat nerūsējošā tērauda stobri sarūsēs. :D
Tad jau Itāļi vairāk rūsē.