Jūs,te noliekat Liju,un čīkstat par atlaidēm-pasakiet kādēļ pārdevējam būtu pienākums jums dot atlaidi-es domāju,pienam veikalā taču jūs neprasiet atlaidi.Katrai firmai taču ir savi uzcenojumi,līdz ar to dažāda atlaižu politika,pircēju piesaistei.
Lija... es biju jelgavā iebraucis... nu nezinu paardeveeja taada neatsaucīga un neko nemācēja pastāstīt par ierošīem.. ne izmeerus... sviests... attieksme pret klientu arii drankiiga... bet nu savu 1 ieroci iegādājos Talsos... pārdevēji atsaucīgi, laipni... salīdzinot Liju un veikalu Talsos... kā diena pret nakti... cenas arī daudz labākas, un preču klāsts lielāks! ;)
Mazliet gan novēršamies no tēmas, bet... Man dikti patika Huberts Jēkabpilī... apkalpošana tiešām augstā līmenī... ar pārdevēju visu normāli varēja izrunāt... visu man apstāstīja un izrādīja. Tajā dienā arī pie viņa nopirku karabīni ;)
Tajā bedrē man ismērēja līku Sabatti bokseni,pārdevējs vēl pats uz Rīgu brauca šai pakaļ.Ilgi cīnijos,lai dabūtu naudu atpakaļ.Pēdējo reizi,kadtur biju,šamējiem uz izkārtnes vārna baigā sēdēja/nu ļoooti zīmīgi/-žēl,ka nepaspēju nobildēt.Tā epopeja ar plinti un naudu ilga divas nedeļas,četras reizes turp no Cēsīm braucu,līdz vienojāmies.Ā-vienā reizē mans jagters to aļņa galvu,kas pie sienas karājas,gandrīz norāva zemē,varbūt tāpēc mani šie apčakarēt gribēja.Bet plinte tiešām gāja greizi.Tas bij 90to beigās,turp vairs nebraucu-nevēlos tērēt naudu un nervus.
Lijā neesmu bijis, bet domāju ka diezvai bez pamata pārdevējs tāds un šitāds. Kā tu pret citiem, tā citi pret tevi. ja tu di*s virsū, tad nav ko gaidīt kad uz rokām nēsās.
nu bet pēc visiem dzirdētajiem komentāriem par Liju, gribu aizbraukt ekskursijā uz Jelgavu
Šmita kungs,tas kakls pie kases tiešām ir ar lielu medību pieredzi,medību vadītājs un ja nesamelojos,tad arī bijušais VMD darbinieks.Tā ka zināšnu viņam netrūkst,ne arī praktiskā pieredze.Var nesakrist Jūsu uzskati ar viņa,bet tāpēc jau nav uzreiz jānozākā viņš.
:D :))))))))))))))
nu bet pēc visiem dzirdētajiem komentāriem par Liju, gribu aizbraukt ekskursijā uz Jelgavu