Nevienam nekas katru gadu nav jākārto un arī nebūs. Ja būs, tad tikai ik pēc 2 gadiem un tikai 1 no 3 disciplīnām, no kurām 2 ir ar gludstobra ieroci. Mārim pilnīga taisnība, arī par to optiku - man liekas, ka ar vaļējo tēmekli nemaz nedrīkst šaut (vismaz neesmu dzirdējis, ka kāds to darītu). Par to drauga ieroci - ja esi pie tā pieradis un esi pārliecināts, ka konkrētais ierocis ar konkrētajām patronām ir precīzs, tad jā. Pretējā gadījumā - ja neesi pieradis pie tā ieroča, priekškam čakarēt otram dienu, jo ātri tas eksāmens nenotiek. Un, šautuves ieroči parasti ir piešauti un ne ar ko nav sliktāki.
Tātad! Man arī interesē šī lieta. Vai kāds var pateikt vistuvāko vietu Rīgai, kur var kārtot eksi? Braukt uz Līvāniem vai Rēzekni baigais gabals! Telefoni, adreses, ja ir? Paldies iepriekš...
Aprīkojums: Finn classic (12/12)(12/7x65), CZ 512(22WMR)
07.02.2009. 12:39
veči, šaujiet droši ar šautuves ierci, kā jau te teica viņi ir piešauti šautuves mērķim, es arī aizbraucu ar draugu, sašāvu septītniekos uz 12, uzreiz šāvu otreiz vispār salaidu sviestā aiz uztraukuma. Pēc tam aizbraucu uz treniņu uzklausīju instruktoru, un pēc tam bez problēmām ar šutuves ieroci. tas Kandavā.
He-he, šāvu steķos , iedeva Losj krievu karabīni, pārkarsusi , pat atbalstā uz 100 m tēmeklis lēkā, (kāpēc nezinu, uz gaidi man sako un ko44 nelēkā). Mana rekomendācija - ņemiet līdzi uz eksāmenu draugu/radinieku ar normālu karabīni, ar kuru pirms tam esiet šāvuši.
es ari kartoju rudeni savu ar pazinas karabini ar kuru pirms tam biju savis, bet par to sausanu bardina pa skrejosu ir ta ka es pirmo reiz savu bardina tad tur visus praktiski ari biju salicis un protams nenokartoju un tad pazina man teica nemt tuvak desmitniekam un tad gan bij ok taka jaievero ari lodes lidojuma atrums.
kadus papirus?ka samaxat??