Paldies Aivar, esi paveicis superīgu darbu. Te nu var redzēt kuras lodes ir lieta un kuras atklāti mēsli.
Beidzot šinī forumā ir viena sakarīga tēma.
Patīkami pārsteidz Gualandi un Monolit.
Aivar paldies par atbildi.Vispār tu esi izdarījis baigo darbu,ļoti uzskatāmi.Priekš sevis atklāju atkal kautko jaunu par munīciju.Es pat pie sevis noteicis:"Nevar būt!" Māris M.
Laba viela pārdomām :)
Atļaušos būt nemoderns un savas simpātijas atdot Brenneke Classic, jo Breneks arī pirms 30 gadiem bija Breneks un neko tur nevajag pierādīt! :)
Tik daudz municijas neesmu meginajis, tacu mana bise skiet ka nav parak izveliga...! Ar Flocchi slug savu eksamenaa senca bisei gaja ideali no 30 punktiem sasavu 27; 10,9,8!!!, tikai bija interesanti tas ka prapji dalijas nost un kartona cukaa bija 6 caurumi nevis tris!!! Mana loti labi iet ar Winchester slug, tacu man liekas ka vina pret lielakiem kauliem izjuktu lupatas ieurbta cauruma del! Iet normali ari poleva un pat PAM tikai pec pam viss stobrs ir pilns ar svinu, savu kautkadas bulgaru raketes gaja galigi d...!!!
...poļevas bija paciņa zala arms lādētās,izšāvu trenniņā kādu laiku pirms bija radusies doma par ložu pārbaudi,pavasarī pirms MMD kausiem 2008. izkliede bija apm 80cm robežās 50m distancē?! biju pārsteigts,jo poļeva tiek slavēta kā precīza lode.
Beidzot šinī forumā ir viena sakarīga tēma.
Patīkami pārsteidz Gualandi un Monolit.
Atļaušos būt nemoderns un savas simpātijas atdot Brenneke Classic, jo Breneks arī pirms 30 gadiem bija Breneks un neko tur nevajag pierādīt! :)