loti interesanti kads bija psrs razojuma pelekas patroninas lodes sakuma atrums ir dzirdeti vairaki patiesi sausmustasti par no tam kritusiem alniem , domaju tas pats subsonic ir specigaks un pilnigi pietiks jebkuram mazajam lidz 150 metriem ja tik spesi trapit
brazīļu ražojuma Magtech par 0,03 Ls ir pat ļoti OK. Zommerā dabūjamas. Zommers kaut kad tuvākā nākotnē sola arī Federal Premium sortimentu, tad, iespējams, būs arī CCI.
Somijas mednieki 22LR munīcijas tēmu ir papētījuši mazliet nopietnāk. Un diezgan daudz no tā visa var saprast arī nezinot valodu. http://forum.eralle.net/viewto...
Patronai pa vidus ir laba, bet izkliede paliela uz 50 m. Viens mednieks gan slavē Remingot, bitīti :)
Laikam atkarīgs no ieroča un citiem faktoriem ka vinam iet labi šī patrona, man gan nē.
Kā saka jātestē kā ar kurām iet un tad izmantot medībās.
Pēc redzētajiem video, vēl vairāk nostiprinās pārliecība, ka CCI Stinger ir tieši tas ko vajag - ar tādām droši var iet arī pēc buka...
Gribētos jau šajā weekendā patestēties...tautieši, tiešām neviens nekur nav redzējis? :(
PS. Aldis: Ja 223 ir pieejams, tad cool. Ja nav, tad jāizlīdzas kā var. Kas attiecas par bisi - iedomājies, ka tas vērtīgais rubenis ir 5m attālumā. Kas tur var palikt pāri pēc 12 kal normālpatronas trāpījuma? :) a purvā tā ir - vienīgā iespēja izšaut var būt gan 5, gan 45m attālumā...:)
PPS. Un vēl - vai riskētu ar .223 šaut pa putnu 30-45 grādu leņķī uz augšu? Es točna nē. Ar 22lr, zinot apvidu - vēl var padomāt...
.::atvainojos par offtopic::.
Nu pāris kastītes CCI Stinger jau varētu norealizēt kādam interesentam provei, kad bija, pie Jaunbērziņa tā pavairāk iepirku, bet ne tik daudz, lai nu tā plaši andelētu. Munīcija Talsos, neņemšu ne sant. pa virsu. Laba jau gan...(ar CZ 452)
http://forum.eralle.net/viewto...
Laikam atkarīgs no ieroča un citiem faktoriem ka vinam iet labi šī patrona, man gan nē.
Kā saka jātestē kā ar kurām iet un tad izmantot medībās.
Gribētos jau šajā weekendā patestēties...tautieši, tiešām neviens nekur nav redzējis? :(
PS. Aldis: Ja 223 ir pieejams, tad cool. Ja nav, tad jāizlīdzas kā var. Kas attiecas par bisi - iedomājies, ka tas vērtīgais rubenis ir 5m attālumā. Kas tur var palikt pāri pēc 12 kal normālpatronas trāpījuma? :) a purvā tā ir - vienīgā iespēja izšaut var būt gan 5, gan 45m attālumā...:)
.::atvainojos par offtopic::.