Runa neiet par homo sovetikus , bet gan par to , ka likumi nav akmenī iecirsti un ja mēs visi to pieprasītu, tad arī tos mainītu, bet ja sāksim gudri spriest par es nešāvu, buks jau auksts utt, tad mēs iegriežam paši sev.Ir teiciens ka na hitruju žopu i huj s vintom najdjotsja.
Domāju, ka birkas būtu ideāls risinājums. Nošāvi, piekāri un punkts. Papīrus(licenzi) raksti kaut vai mājās pie rakstāmgalda.
Tās birkas ir vienreizējas un ja gribi noņemt jāsalauž.
Kurš var pateikt,cik ilgā laikā ir jāaizpilda atļauja?Ja individuālajās medībās esam 6 mednieki ar 1 medību vadītāju,medījam 6000 ha.iecirknī,katrs savā vietā(tornī).Es plkst.17.30. nošauju buku(neesmu medību vadītājs).
Paziņoju medību vadītājam.Pie manīm piebrauc kontrole.Kā jārīkojas tālāk?
Es biju domājis,cik ilgi inspektors stāvēs pie manis nomedītā buka,kamēr ieradīsies medību vadītājs norakstīt atļauju?
Daini - tātad, ievainotam mednim vai bebram pakaļ neskrietu? :)
Vēlreiz - nekur nav teikts, ka nedrīkst kustināt medījumu līdz objektīvi nepieciešamai vietai [nepametot NOMEDĪŠANAS vietu, kas šajā gadījumā ir konkrēts zemes gabals, kvartāls vai tamlīdzīgi izmērāms objekts] licences norakstīšanai. Mašīna parasti ir tāda vieta.
Godīgi sakot es pat brīnos par to, kādēļ faktiski murgainu likuma normas traktējumu atbalsta tik daudzi šeit esošie? Jums ko, patīk, ka jūs dr*ž kā totalitārismā, vai arī Homo Soveitikus jūsos ir izkultivēts līdz pat kaulu smadzenēm?
Ja jau grib tik burtiski to likumu pildīt, tad lūdzu paskaidrojat, cik tad liels tas zemes pleķītis skaitās nomedīšanas vieta. Vai tas viens metrs rādiusā ap dzīvnieku vai divi, vai trīs. Bet varbūt jānoraksta tā, lai viena kāja uzlikta uz dzīvnieka. Un kāpēc tas nevarētu būt divdesmit vai simts vai kvartāla robežās.
Vienam no trijiem ir medību atļauja un pārskats tas arī ir medīu vadītājs konkrētai grupai.
Medību vadītājam jebkurā gadījuā ir grūtāk,tapēc uz medībam savu polšu var neņemt.
Domāju, ka birkas būtu ideāls risinājums. Nošāvi, piekāri un punkts. Papīrus(licenzi) raksti kaut vai mājās pie rakstāmgalda.
Tās birkas ir vienreizējas un ja gribi noņemt jāsalauž.
Paziņoju medību vadītājam.Pie manīm piebrauc kontrole.Kā jārīkojas tālāk?
Es biju domājis,cik ilgi inspektors stāvēs pie manis nomedītā buka,kamēr ieradīsies medību vadītājs norakstīt atļauju?
Vēlreiz - nekur nav teikts, ka nedrīkst kustināt medījumu līdz objektīvi nepieciešamai vietai [nepametot NOMEDĪŠANAS vietu, kas šajā gadījumā ir konkrēts zemes gabals, kvartāls vai tamlīdzīgi izmērāms objekts] licences norakstīšanai. Mašīna parasti ir tāda vieta.
Godīgi sakot es pat brīnos par to, kādēļ faktiski murgainu likuma normas traktējumu atbalsta tik daudzi šeit esošie? Jums ko, patīk, ka jūs dr*ž kā totalitārismā, vai arī Homo Soveitikus jūsos ir izkultivēts līdz pat kaulu smadzenēm?
Medību vadītājam jebkurā gadījuā ir grūtāk,tapēc uz medībam savu polšu var neņemt.