Alvi sory jautaji man vai esmu :) bet ka ar tevi pasu tagad??? es domaju ka vini bus katram medniekam janoliek :) P.S kad jauta kadam vai vins nav auns izlasi sito (Eiropas Savienības normatīvie akti nosaka – ja nomedītā dzīvnieka gaļa nav domāta pašpatēriņam, bet gan nodošanai pārstrādei, vismaz vienai personai mednieku kolektīvā, kas nodarbojas ar savvaļas dzīvnieku gaļas iegūšanu un apstrādi, ir jābūt speciāli apmācītai :)
Slēpts
08.10.2009. 21:47
Juri, izlasi pats un kādas reizes trīs. Atslēgas vārdi ir: ja, gaļa, nav domāta, pašpatēriņam.
Alvi,Martin,Uldi :) ko nozime vards pašpatēriņam un kada atbidiba bus ja vel kads noliks karoti ar to jusu meza galu paspaterinam??? cerams ka to valodu saprotat visi tris :) un ta bus viela pardomam :)
Juri, Renārs visu tīri labi paskaidroja! Tajā ziņā piebilst nav ko! nerij zaļu gaļu un viss būs ok!
Ja reiz meža dzīvnieku gaļa būtu tik indīga, kā tu, Juri, centies ieskaidrot, nebūtu mums veco mednieku, nu nebūtu!
Cau Ojar :) runa jau nav par apstradi tur viss kartiba :) bet par tiem blauriem kas uzreiz brec ka tadi kursi nav vajadzigi un ka visi lieto paspaterinam ar nosacijumu ka pirma ed sievas mate pec tam parejie :) P.S Renar es tev piekritu bet ka doma tos kursus vajaga pasam prieks sevis drosibai?
Kādēļ gan ne, ja tāda iespēja ir un laiks atļauj, zināšanu taču nekad nevar būt par daudz. Un ja nu nebūs cita labuma, tad vismaz būsi pirmais čoms ģerevņā ar tādu stingru papīru kabatā. Citi varēs pieaicināt uzmest gaļas gabalam aci un sauks par speciālistu. :)
:) forši komentāri, vismaz varēja pasmaidīt kurš kuru par aunu utt....:)
Mana doma, ko tur daudz iespringt, ja jau ES prasa, tad noliek un miers! Un iet mierīgi medīt un necepjas....:) Jo tā jau var arī teikt,ka mednieka apliecība nav vajadzīga, ka es tā pat dzīvniekus atšķiru un vēl visādas atrunas izdomāt! :) Ne jau mums vienīgajiem Latvijas medniekiem to prasa.
Ja reiz meža dzīvnieku gaļa būtu tik indīga, kā tu, Juri, centies ieskaidrot, nebūtu mums veco mednieku, nu nebūtu!
http://www.medniekiem.lv/discu...
Mana doma, ko tur daudz iespringt, ja jau ES prasa, tad noliek un miers! Un iet mierīgi medīt un necepjas....:) Jo tā jau var arī teikt,ka mednieka apliecība nav vajadzīga, ka es tā pat dzīvniekus atšķiru un vēl visādas atrunas izdomāt! :) Ne jau mums vienīgajiem Latvijas medniekiem to prasa.